Trebuie sa mai avem o sansa pentru o ROMANIA NORMALA! de prof.univ.dr. Nicolae Radu

Trebuie sa mai avem o sansa pentru o ROMANIA NORMALA! de prof.univ.dr. Nicolae Radu

Inimi zdrobite, copii fara parinti si parinti fara copii! Un inceput de An 2021 plin cu sperante!

Ipohondria colectiva se extinde!

Realitatea este crunta!

Ne mor parintii, ne mor fratii si surorile, se sting copiii, mizeria ne inconjoara!
Manipularea in zona gri, uite Covid si uite Anticovid, uite salvarea, uite Eroul, ne tulbura mintea si sufletul.

Fantome operative, misiuni incheiate,
Vectori de influenta si peste 10 miliarde de euro imprumuturi in ultimele 10 luni! Cine castiga din toate aceste dureri?? Cine isi doreste sa ajunga cel mai bogat om din cimitir?

Medicii ridica din umari si unii dintre dansii iau parte, in mod regretabil, la filmari cu iz de propaganda ‘Eu m am vaccinat”! Vaccinul este necesar, dar de ce oamenii se sting in continuare? Nu vreau sa cred ca ceea ce se vorbeste pe strada este adevarat! Oamenii fug de spital! Se moare organizat?! Ma cutremur de ceea ce se aude si privesc cu rusine si cu durere! Viitor?? Performanta? Drumul spre Cer ramane singura solutie?!

De ce a murit Bogdan Stanoevici?

Un ministru secretar de stat, un OM, un suflet urias! Aripile i -au fost frante mult prea devreme! Bogdan a plecat catre cer, urmand pasii nenumaratilor oameni minunati plecati mult prea devreme dintre noi! COLECTIV- un cuvant care arde? ATI Piatra Neamt – suflete arse de vii? Cine trage cortina?! Cine plateste?

Dumnezeu sa il Odihneasca in pace pe Bogdan Stanoevici , iar pe noi, Bunul Dumnezeu sa ne ierte! Avem nevoie de sanatate si de mai multa minte!

Fara sa indemn la Rascoala, uneori nu ne lasam incuiati dupa usa mult prea usor? Rascoala de la 1907 a ridicat strabunii nostri tarani la lupta pentru un pumn de malai, dar si pentru Onoarea calcata in picioare! Dupa 114 ani, mai stiu romanii sa fie taranii legati de Dumnezeu si de glie, de pamantul stropit cu sudoare si sange, dar vandut astazi la pretul unui kilogram de tarate?

Cu gandul la Tari indepartate, la bani, impinsi de datodii si necazuri, nu cumva am ajuns Tara tuturor posibilitatilor? In zadar sa fie cand se vorbeste in piata ca ” daca ai bani, ai de toate, poti sa iti cumperi si sanatatea?”

Sa invatam si sa nu uitam niciodata!

Un OM plecat dintre noi, parinte, frate, sora, copil sau prieten, ramane un gol care nu se va umple niciodata!

Cine are curajul sa iasa in fata si sa spuna Minciuna, ignoranta si Reaua credinta nu mai exista?

Ce isi mai doresc romanii in astfel de vremi? Cine isi doreste polemici cu subiecte sterile asezate in spatele multor afaceri?
Avem nevoie de liniste si de sanatate!

Cui ii mai pasa de ce se intampla?

Respect si recunostinta, dragi prieteni! Un gand bun prieteni vazuti si nevazuti!

Multumesc, Liviu Besleaga.
Te iubesc, Georgica!

loading...