Florin Cîţu, veste importantă pentru români: M-am asigurat că vom lua încă 8 milioane de vaccinuri antiCOVID!

Florin Cîţu, veste importantă pentru români: M-am asigurat că vom lua încă 8 milioane de vaccinuri antiCOVID!

Florin Cîţu, veste importantă pentru români. Totodată, şeful Executivului a vorbit şi despre personalul care se va ocupa de vaccinarea populaţiei. Acesta a vorbit despre modul în care se va obţine sumele necesare pentru a plăti cadrele medicale.

Florin Cîţu, veste importantă pentru români. Anunţul făcut de premier!Alte ArticoleBilanţ coronavirus 13 ianuarie. O nouă creştere a numărului …Deputat USR-PLUS: „Cred că școlile vor fi redeschise …Oxford & AstraZeneca cer autorizarea vaccinului lor anti-COVID …

„Ordonanţa pentru decontare a personalului care va face vaccinul antiCOVID e una în proces de avizare, trebuie clarificat mecanismul de plată. Vreau să fiu foarte atent la criterii. Au fost situaţii în trecut când nota de plată a fost supraevaluată.

Ne uităm la soluţia de a deconta bani şi de la fonduri europene. Decontare prin Ministerul Sănătăţii şi orice se poate. Nu e târziu punerea în aplicare a ordonanţei de urgenţă. O să am o discuţie cu asociaţia oraşelor, municipiilor şi localităţilor. Vom avea discuţii cum se vor cheltui banii de la bugetul local, dar să discutăm şi despre pesronalul care lucrează în aceste. Voi avea o discuţie transparentă. Nu avem bugetul pe 2021, când îl vom avea toată lumea va ştii.

Vaccinarea se face peste tot în lume foarte simplu, nu vreau să ducem discuţia în acestă direcţii. M-am asigurat că vom mai lua 8 milioane de vaccinuri. Ca să putem scăpa de pandemie.”, a declarat Premierul.

Ştire în curs..

 

Sursa: RomaniaTV

loading...