Aurelian Temişan, anunţ răscolitor despre căsnicia cu Monica Davidescu. A vrut să se afle de la el!

Aurelian Temişan, anunţ răscolitor despre căsnicia cu Monica Davidescu. A vrut să se afle de la el!

Aurelian Temişan a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care dezvăluie cum au fost anii petrecuți alături de Monica Davidescu. Cei doiformează unul dintre cele mai solide cupluri showbiz-ul românesc și se cunosc de 26 de ani, iar acum sărbătoresc această întâlnire. Cu ocazia acestei aniversări, juratul de la „Te Cunosc de Undeva” a vorbit despre toate momentele bune și mai puțin bune pe care le-a trăit alături de aleasa inimii lui.

Aurelian Temişan, 26 de ani alături de Monica DavidescuAlte Articole10 beneficii ale piperului pentru sănătatea taLaptele de capră vindecă o mulţime de boliNOSTRADAMUS 2021. Profeţii sumbre: „Se văd focuri în …

„13 ianuarie 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, dupa care în trei, dar in aproape toti anii cu animăluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit. Ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună. Să tot fim!  Cu voi în preajmă, să vă bucuram ca până acum și sa simtim ca mai vreti… și mai vreți… si mai vreti… #family #noidoi #26deani #aniversare #monicadavidescu II #temisan II”, a scris Aurelian Temișan.

Aurelian Temişan, mesaj TERIFIANT pentru fani: „Opriţi-vă, oameni proşti!” FOTO

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, vocea lui fiind una inconfundabilă, care îi bucură pe milioane de români de mai bine de trei decenii. La rândul ei, Monica Davidescu este o apreciată actriţă, cunoscută începând cu debutul ei pe scena Teatrului Național din București.

Sursa: RomaniaTV

loading...