Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe un „combo” hochei – fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe un „combo” hochei – fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pariem pe minim 4 reușite în partida de hochei Sibir Novosibirsk – Red Star Kunlun, din KHL, confruntare ce a produs constant spectacol atât în 2020, cât și în debutul lui 2021. 8 din ultimele 9 meciuri disputate de gazde au fost cu cel puțin 4 goluri, iar pentru oaspeți statistica este și mai bună: 7 din 7.

Facem trecerea la fotbal, unde Fenerbahce țintește o calificare facilă în optimile Cupei Turciei, întâlnind în această seară Kasimpașa. Investim simplu, „peste 1.5 goluri”, evidențiind faptul că acest pariu a fost câștigător în precedentele 7 dueluri directe.Alte ArticoleAdrian Mititelu primeşte o nouă lovitură. Patronul FC U Craiova …Turris Turnu Măgurele se retrage din Liga 2, după ce fiul lui …Rică Răducanu şi soţia, internaţi în spital cu Covid 19: …

În final, mizăm pe calificarea lui Real Madrid în finala Supercupei Spaniei, în dauna celor de la Athletic Bilbao. Bascii nu au mai învins gruparea madrilenă din 2015.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 14 ianuarie

14:30, (hochei) Sibir Novosibirsk – Red Star Kunlun, peste 3.5 goluri, cota 1.25

19:45, (fotbal) Fenerbahce – Kasimpașa, peste 1.5 goluri, cota 1.20

22:00, (fotbal) Real Madrid – Athletic Bilbao, se califică gazdele, cota 1.34

Cotă finală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citeşte cele mai noi ştiri din sport

Sursa: RomaniaTV

loading...