Explozie puternică la o fabrică de componente auto. Cel puţin un mort şi şapte răniţi, conform bilanţului preliminar

Explozie puternică la o fabrică de componente auto. Cel puţin un mort şi şapte răniţi, conform bilanţului preliminar

Incidentul s-a produs în zona liberă portuară Tianjin, la o fabrică de componente care aparține Tianjin Jc Auto Parts Corporation, după cum transmite CGTN. După finalizarea operațiunii de salvare, echipa de pompieri a raportat că nimeni nu a rămas blocat în clădire. Operaţiunile de salvare au durat aproape trei ore, până în jurul orei locale 15.30. A fost deschisă o anchetă este pentru a se stabili din ce cauză s-a produs această explozie.

Citeşte şi Explozie pe aeroport, după aterizarea avionului cu miniştrii noului guvern. Sunt cel puţin 12 morţiAlte ArticoleOMS se gândeşte la introducerea paşapoartelor de vaccinare …Donald Trump ar putea fi scos din filmul „Singur Acasă 2”. …Cine e românul care i-a ameninţat cu moartea pe rivalii lui …

Fotografii și videoclipuri de la incident au fost distribuite pe rețelele de socializare.

【速報】天津空港爆発 pic.twitter.com/v2TX2YzVzk

— おももいもも (@omomoimomo) January 14, 2021

Tianjin este celebru prin exploziile devastatoare din 2015, când cel putin 50 oameni au murit şi aproximativ 700 au fost răniţi. Exploziile au fost atat de puternice, incat au fost vizibile din spatiu, detectate de sateliti. Suflul deflagratiilor a facut ravagii pe o raza de cativa kilometri în jur.

Exploziile s-au produs cu o jumatate de ora inainte de miezul noptii, intr-un depozit de explozibil dintr-un parc industrial. Dupa o prima deflagratie, care a provocat un incendiu vizibil de la departare, a urmat o a doua, de sapte ori mai puternica. Apoi altele, de intensitate redusă.

Sursa: RomaniaTV

loading...