Florin Cîţu, despre proiectele principale din acest mandat: Bugetul pe 2021 intră în Parlament pe 5 februarie. Vreau să stopez risipa banilor publici!

Florin Cîţu, despre proiectele principale din acest mandat: Bugetul pe 2021 intră în Parlament pe 5 februarie. Vreau să stopez risipa banilor publici!

Florin Cîţu, despre proiectele principale din 2021. Şeful Executivului a discutat şi desrpre planul de restructruare a companiilor de stat

Florin Cîţu, despre proiectele principale din 2021. Anunţul făcut de premierul României. Cum va arăta bugetul pentru noul anAlte ArticoleDacia lansează anul acesta noul Duster. Maşina ar putea elimina …Programul „Tomata”, oprit. Nu va mai continua în …România cumpără un sistem de lansare rachete antinavă de …

„E ceva normal. Se întâmplă în sectorul privat aproape zilnic. Vorbim de companiile cu pierderi. Ceea ce am anunţat eu, ne pregătim pentru buget, mă uit la programul de investiţii care trebuie prioritizat. Mai bine facem 2-3 proiecte mari. Aşa ne pregătim pentru bugetul pentru 2021. Pe 5 februarie intrăm cu in el Parlament. Vreau in acest mandat sa stopez risipa banilor publici.

Au fost create motivaţii greşite, avem autorităţi locale care nu şi pot plăti angajaţii. Vreau mai multă responsabilitate de la toată lumea. Putem face foarte multe lucruri cu banii de la locale. Sunt sume enorme, dacă îi folosim cu cap, putem face treabă bună.

Eu mă aştept de la administraţia locală să îşi facă bugetul prioritizat, să-şi facă banii de salarii. Anul trecut au fost investiţiile in prim plan, o să facem asta şi anul acesta. Noi încercăm să tragem capital în România.

Daca ma uit azi, în generic aşa, privatizarea Petrom a fost un lucru bun.”, a declarat Florin Cîţu, joi dimineaţă, la Radio Guerrilla.

Premierul a discutat şi despre campania de vaccinare antiCOVID din România.  Moderna, ar fi peste vaccinul Pfizer. Ce spune Cîţu

„Vrem să vaccinăm oameni, e ceva simplu. În Africa se vaccinează în corturi. Ordonanţa va fi gata vineri, se va finanţa de la buget. Anul acesta am spus da imediat. E important să terminăm cât mai repede cu această pandemie. Luăm 4,3% din ce ne dau ei. Moderna se ţine la temperaturi mai ridicate şi ar dura mai mult.”, a adăugat el.

Citeşte şi: Florin Cîţu, veste importantă pentru români: M-am asigurat că vom lua încă 8 milioane de vaccinuri antiCOVID! Premierul se va vaccina sâmbătă!

Sursa: RomaniaTV

loading...