Diana Şoșoacă a depus plângere la Parchetul General în cazul morţii lui Bogdan Stanoevici

Diana Şoșoacă a depus plângere la Parchetul General în cazul morţii lui Bogdan Stanoevici

Diana Şoșoacă, senator AUR, a depus plângere la Parchetul General. Şoşoacă cere ca autorităţile să dispună efectuarea unei autopsii în cazul fostului ministru Bogdan Stanoevici.

Diana Şoșoacă a anunțat, joi seara, la România TV, că fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct. Avocata e de părere că moartea actorului este suspectă și dorește ca autoritățile să dispună de urgență autopsie, pentru a depista adevăratul motiv al decesului.Alte ArticoleAmenzi pentru lipsa declaraţiei pe propria răspundere, anulate …Tăriceanu, întâmpinat cu cătuşe la DNA de protestatarul …Călin Popescu Tăriceanu, după ce a fost audiat la DNA. „Acest …

De altfel, senatorul AUR a dezvăluit și o parte din discuția pe care a avut-o cu Bogdan Stanoevici.

„Era efectiv unchiul meu, așa îl consideram, era în familia mea de când eram eu mică. Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu însemnă că nu mai este, spiritul lui rămâne.

Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întalni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă. S-a solicitat incinerarea și aceasta ar trebui facută sâmbătă, la Crematoriul București.” , a spus Diana Şoșoacă la România TV.

Citeşte şi: Controverse în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. Monica Pop: ”Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios”

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. El fusese internat în decembrie la Spitalul „Sf. Pantelimon”, ulterior fiind transferat la Institutul „C. C. Iliescu”.

Sursa: RomaniaTV

loading...