FCSB ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE (ora 20:00) în etapa a 16-a din Liga 1

FCSB ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE (ora 20:00) în etapa a 16-a din Liga 1

FCSB ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. FCSB este lider în Liga 1, cu 34 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, CFR Cluj, în timp ce Astra  este pe locul 12, cu 16 puncte. Partida FCSB – Astra va fi arbitrată de Marcel Bîrsan, ajutat de asistenţii Daniel Mitruți şi Bogdan Gheorghe.

FCSB ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINEAlte ArticoleBiletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Extragem 4 pronosticuri din …Raliul Dakar 2021 s-a încheiat cu un anunţ tragic. Motociclistul …Soţia lui Michael Phelps, mărturie cutremurătoare despre boala …

FCSB a avut condiții preferențiale de pregătire în această iarnă, un cantonament de 5 stele, în Antalya. Trupa lui Gigi Becali a revenit în țară și a scăpat de carantină. Eugen Neagoe, anrenorul celor de la Astra, nu e de acord cu acest lucru, dar nici cu modul în care LPF a programat meciurile în prima parte a anului 2021. „Asta este situația, dar nu putem să plângem! Dacă așa se fac programările, ce putem să spunem? Mai sunt și alte meciuri la fel, dar o să le disputăm și pe acelea. Nu este posibil ca echipa mea să joace în 9 zile 4 meciuri, iar unul dintre adversarii noștri joacă acele 4 etape în 13 zile. Este jenant să fii tratat de maniera asta!”, a spus Eugen neagoe înainte de meciul FCSB . Astra.

„Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020”, a declarat șefa DSP București, Oana Nicolescu.

FCSB a scăpat de carantină la revenirea din Antalya

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat că DSP ar fi încălcat legea dacă ar fi dispus ca echipa să intre în carantină la revenirea în România după stagiul de pregătire din Antalya. „DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Interesaţi-vă, studiaţi legile, lăsaţi scrisorile astea hilare trimse guvernului turc, petiţîiile trimise instituţiilor statului, studiaţi legea. Corendon Cup este competiţia la care am participat. Adversarii noştri au jucat în echipament complet albastru. Da, are un nume adversrul nostru, o să-l găsiţi pe pagina noastră oficială. Am realizat că e mult mai bine pentru jucători să jucăm un singur meci, pentru cei care nu vor evolua din primul minut în meciul cu Astra”, a spus Mihai Stoica.

FCSB – Astra, echipele probabile

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Moruțan, G. Simion, Olaru – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman. Rezerve: Straton – Buș, Soiledis, Vînă, Buziuc, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea.

Astra: Lazar – Sousa, Graovac, Găman, Dima – Crepulja – D. Bruno, V. Gheorghe, Budescu, Riza – Azulay. Rezerve: M. Popa – Canadjija, Wutrich, Montini, Stahl, Merloi, Răduț, Balaure, Dr. Gheorghe. Antrenor: Eugen Neagoe.

Sursa: RomaniaTV