Gabriela Firea s-a operat. Anunţ de ultimă oră pe Facebook

Gabriela Firea s-a operat. Anunţ de ultimă oră pe Facebook

Gabriela Firea s-a operat. Primvicepreşedintele PSD şi-a liniştit susţinătorii, spunând că se simte bine şi a intrat în faza de recuperare. Gabriela Firea nu a dorit să dezvăluie şi în ce a constat intervenţia chirurgicală. ,

„Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente.

Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor.

Acum totul e bine, sunt spre vindecare.

Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni.

În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul : fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care îi iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa!

Sa fiti sanatosi!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Gabriela Firea a mai suferit până în prezent trei intervenții chirurgicale la colon.Alte ArticoleValeriu Gheorghiţă, despre epuizarea locurilor pentru vaccinare …Locurile pentru etapa a II-a a vaccinării s-au terminat în …Vlad Voiculescu face anunţul de care se temeau românii: „Vom …

Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador,…

Posted by Gabriela Firea on Friday, January 15, 2021

Gabriela Firea s-a operat. Conferentiar Universitar Doctor Nicolae Poiana este medic colaborator al Spitalului Clinic SANADOR.

Dl. conf. Poiana are o experienta de peste 40 de ani de activitate in specialitatea obstetrica-ginecologie, timp in care a participat direct sau a supravegheat peste 10.000 de nasteri si a efectuat, estimativ, intre 6.000 – 8.000 de interventii in sfera ginecologica. In cei circa 15 ani de cand a abordat fertilizarea in vitro, a avut cateva sute de cupluri cu un procent de reusita de cca 30% .

Scandal uriaş în PSD. Gabriela Firea, la cuţite cu Marcel Ciolacu dacă Robert Negoiţă revine în partid

Dl. conf. Poiana detine multiple competente si supraspecializari, dintre care amintim: colposcopie, laparoscopie, histeroscopie, ecografie obstetrica-ginecologie, fertilizare in vitro si abordeaza complet chirurgia ginecologica, de la tehnici endoscopice, la chirurgia oncologica ginecologica.

Este membru fondator al unor societăți medicale recunoscute, printre care se numara Societatea Romana de Obstetrica – Ginecologie, Societatea Romana de Menopauza, Societatea Romana de Urologinecologie, Societatea Romana de Medicina Reproductiva si Societatea Romana de Endocrinologie Ginecologica. Totodata, a fost senior negociator din partea Romaniei cu Comunitatea Europeana, sustinând dreptul la echivalarea studiilor si libera circulatie a medicilor si asistentilor medicali in spatiul comunitar.

Sursa: RomaniaTV

loading...