CSM Bucureşti, prestaţie dezastruoasă în Liga Campionilor. „Tigroaicele” au suferit a trei înfrângere consecutivă

CSM Bucureşti, prestaţie dezastruoasă în Liga Campionilor. „Tigroaicele” au suferit a trei înfrângere consecutivă

CSM Bucureşti s-a aflat la cea mai slabă prestaţie din această stagiune, cu un joc confuz în ambele faze, un ritm lent şi lipsă de idei în construcţia ofensivă. Este a treia înfrângere consecutivă a „tigroicelor” în grupă şi a patra în total.

CSM a fost condusă de la un capăt la altul în acest meci, început în forţă de Vipers, cu 5-1. CSMB a echilibrat apoi joi până în min. 20, când diferenţa a crescut din nou la 4-5 goluri în favoarea scandinavelor, care la pauză au condus cu 14-9. În repriza secundă, avantajul echipei oaspete a ajuns la un moment dat la nouă goluri, 10-19, 20-11, 21-12, Vipers câştigând în cele din urmă cu 29-22.Alte ArticoleFCSB ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE: 3-0 în etapa a 16-a din …Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Extragem 4 pronosticuri din …Raliul Dakar 2021 s-a încheiat cu un anunţ tragic. Motociclistul …

Citeşte şi Nicuşor Dan a decis soarta echipei de handbal feminin CSM Bucureşti. Ce spune despre finanţarea de la Primăria Capitalei

Jumătate din golurile echipei bucureştene au fost înscrise de Cristina Neagu – 10. Au mai marcat Crina Pintea 4, Barbara Lazovic 3, Carmen Martin 3 şi Laura Moisă 2.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti se menţine temporar pe locul 2 în grupa A, cu 11 puncte. Lider este Rostov-Don, care a învins, tot sâmbătă, pe SG BBM Bietigheim, cu 27-21, şi are 15 puncte. Tot sâmbătă, FTC Budapesta – Team Esbjerg, scor 24-28.

Vipers urcă pe locul 4, cu 10 puncte, şi are cinci partide mai puţin disputate din motive pandemice, care au condus la amânări de meciuri.

În grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea va juca duminică, în deplasare, cu Podravka Koprivnica. SCM se află pe ultimul loc, fără vreo victorie în grupă (0 puncte).

Sursa: RomaniaTV

loading...