Horoscop 17 ianuarie 2021. Dragostea bate la ușa nativilor din această zodie

Horoscop 17 ianuarie 2021. Dragostea bate la ușa nativilor din această zodie

Horoscop zilnic 17 ianuarie Berbec

Puteţi găsi foarte uşor oamenii şi informatiile de care aveţi nevoie pentru a face schimbări majore, unele care nici nu v-au trecut prin cap până acum. Ascultaţi-vă intuiţia şi selectaţi doar acele informaţii de care aveţi nevoie în evoluţia voastră şi în realizarea planurilor de viitor.Alte ArticolePrima nominalizare spre eliminare de la Survivor România: ”Am …Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău: ”Eu …Interlopul care a dat cu maşina peste un căruţ cu un bebeluş …

Horoscop 17 ianuarie 2021 Taur

Aveţi multe planuri pentru perioada urmatoare, dar nu vă puteţi concentra asupra tuturor în acelasi timp. Faceţi distinctie clara intre marile proiecte si nu vă apucaţi de doua in acelasi timp. amintiţi-vă că nu e bine să fugiţi după doi iepuri, riscaţi să nu prindeţi niciunul!

Horoscop 17 ianuarie 2021 Gemeni

Este posibil că astăzi să aveți un spirit critic ieșit din comun și o tendința de a exagera. Asta ar putea isca conflicte cu cei dragi, ami cu seamă cu partenerul de viaţă. E momentul să faceţi unele compromisuri.

Citeste si HOROSCOP săptămânal Urania. Necazuri în cascadă, doar unele zodii sunt norocoase

Horoscop 17 ianuarie 2021 Rac

Este o zi de innoire, in care puteţi lucra, cu rezultate deosebite, asupra unor mecanisme interioare care v-au adus poveri suplimentare si v-au limitat bucuria de a trai. Învăţaţi să trăiţi clipa!

Horoscop zilnic 17 ianuarie Leu

O zi cu multe surprize pentru aceşti nativi în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă vacanţă sau să aveţi parte de o întâlnire care vă va schimba viaţa. Este important să faceţi ceea ce vă îndeamnă inima.

Horoscop 17 ianuarie 2021 Fecioară

Starea voastră psihica nu e tocmai buna, sunteţi influenţaţi de cineva trist din anturaj care vă acapareaza cu probleme sale. Pentru ca vă regăsiţi, cumva, in framantarile sale actuale, riscaţi să alunecaţi încet spre aceeasi zona emotionala negativa: depresie, teama, nemultumire, tristete.

Horoscopul zilei 17 ianuarie Balanță

Horoscop 17 ianuarie 2021 Scorpion

Scorpionii dau dovadă de fluctuaţii de comportament. Încercaţi să acceptaţi sfaturile celorlalţi, fără a le lua în derâdere. Starea voastră emoţională este foarte schimbătoare, şansele sunt mari să treceţi de la supărări la bucurie inexplicabilă.

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop 17 ianuarie 2021 Vărsător

Nu insistaţi să duceţi mai departe un plan daca vedeţi ca toate eforturile sunt zadarnice. Luaţi o pauza, detaşaţi-vă de toate si nu vă mai gândiţi la acel proiect ce s-a impotmolit. Aţi consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce v-aţi propus. Recomandabil e să luaţi o pauză de la el măcar pentru o vreme.

Citeste si HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2021 Capricorn

Sentimentele voastre trec printr-o adevarata furtuna, iar aceasta va provoca daune. Insa dupa ea, va iesi soarele pe care il asteptaţi de multă vreme. Important este să nu vă demoraşizaţi.

Horoscop 17 ianuarie 2021 Pești

Peştii se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer. O veste mult-aşteptată vă va înveseli şi vă va obliga să vă faceţi planuri de viitor. Aţi luptat foarte mult pentru ca acest lucru să se întâmple, iar acum treceţi la următorul nivel.

Sursa: RomaniaTV

loading...