O înghețată din China a fost testată cu COVID. Explicația unui virusolog

O înghețată din China a fost testată cu COVID. Explicația unui virusolog

O înghețată din China a fost testată cu COVID. Toate loturile produse de compania Tianjin Daqiaodao Food au fost sigilate și confiscate. Mostrele de pe trei înghețate au fost trimise la centrul municipal pentru controlul bolilor în această săptămână, toate fiind testate pozitiv.

Citește și: Nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Vlad Voiculescu: „Nu mai sunt locuri, lucru îmbucurător”Alte ArticolePragul de 2 milioane de decese din cauza Covid, la nivel mondial, …Pandemia a încetinit migraţia cu aproape 30%, anunţă ONUDoi tineri îndrăgostiţi, omorâţi într-o cameră de hotel …

Investigațiile epidemiologice efectuate până în prezent indică faptul că a firma producătoare a folosit lapte praf important din Noua Zeelandă și zer importat din Ucraina. De asemenea, compania Tianjin Daqiaodao a anunțat că cei 1.662 de angajați ai săi au fost plasați în carantină urmând să fie testați. Dintre aceștia, 700 au fost deja testați negativ.

O înghețată din China a fost testată cu COVID. Un virusolog la Universitatea Leeds, doctorul Stephen Griffin, susține că incidentul nu ar trebui să genereze „panică”.

”Probabil că nu trebuie să ne panicăm că fiecare bucată de înghețată va fi brusc contaminată cu coronavirus. Cel mai probabil este rezultatul condițiilor de igienă la fabrică”, a declarat virusologul pentru Sky News.

În 2020, cei de la Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) au descoperit SARS-COV-2 pe mai multe alimente congelate. Totul s-a aflat după o investigaţie epidemiologică de amploare din cauza unui focar de coronavirus în portul localităţii Qingdao.

Durerile de spate, cel mai nou simptom al infecţiei cu coronavirus

Durerile de spate par să fie cel mai recent simptom al infecţiei cu virusul SARS COV 2. Acestea ar fi o consecinţă a durerilor musculare resimţite în tot corpul odată cu contractarea virusului. Acest simptom a fost semnalat de realizatoarea tv americană Ellen DeGeneres, infectată cu coronavirus în luna decembrie a anului trecut.

La fel ca alte boli respiratorii, COVID-19 poate provoca dureri musculare, inclusiv dureri de spate. „Asemănător gripei, COVID-19 poate provoca dureri generalizate în tot corpul”, datorită răspunsului inflamator la virus, a declarat medicul Marcus Duda pentru sursa citată.

Pacienţii care au COVID cu niveluri extraordinar de scăzute de oxigen din sânge sau hipoxie, își pot utiliza telefoanele, pot purta discuții cu medicii și, în general, se descriu ca fiind confortabili. Medicii îi numesc „hipoxici fericiți”.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...