Pragul de 2 milioane de decese din cauza Covid, la nivel mondial, a fost depăşit

Pragul de 2 milioane de decese din cauza Covid, la nivel mondial, a fost depăşit

Pragul de două milioane de decese cauzate de virusul SARS-CoV-2 la nivel mondial a fost depăşit vineri, arată cifrele prezentate de Universitatea Johns Hopkins, conform Digi24.

Statele Unite au înregistrat cele mai multe decese ca orice altă țară din lume, cu aproape 390.000 de morți, urmate de Brazilia și India cu aproximativ 200.000 și, respectiv, 150.000 de decese.Alte ArticolePandemia a încetinit migraţia cu aproape 30%, anunţă ONUDoi tineri îndrăgostiţi, omorâţi într-o cameră de hotel …Şi-a transformat taxiul în club de noapte ca să ridice moralul …

Pragul de doua milioane de decese cauzate de Covid a fost depăşit pe 15 ianuarie

Peste 93 de milioane de infectări cu Covid-19 au fost înregistrate în întreaga lume de la debutul pandemiei.

Cifrele noilor infectări şi ale deceselor asociate COVID-19 înregistrează noi maxime. În Europa, restricţiile se extind din cauza numărului mare de cazuri noi. Suedia și Germania au raportat record de morți, în timp ce Portugalia intră din nou în carantină totală.

Și SUA, cea mai afectată ţară de pandemie, au înregistrat în total de la declanşarea crizei de coronavirus 23.282.329 de cazuri, potrivit aceluiași bilanţ independent realizat de Universitatea Johns Hopkins. Statul New York rămâne cel mai afectat de pandemie cu 40.435 de morţi, urmat de California pe locul doi cu 31.833 de decese.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, despre infecţiile nosocomiale: „Nu se raportează aşa cum ar trebui. E clar că problemele din sănătate nu au apărut cu Covid-ul”

Sursa: RomaniaTV

loading...