Cum se mănâncă clătitele americane. Metoda unui tânăr a ajuns virală pe internet și a iscat numeroase dezbateri

Cum se mănâncă clătitele americane. Metoda unui tânăr a ajuns virală pe internet și a iscat numeroase dezbateri

Cum se mănâncă clătitele americane

Când vine vorba despre clătite americane, trebuie să recunoaștem că niciodată nu am pierdut prea mult timp gândindu-ne cum ar trebui să le mâncăm.Alte ArticoleDoliu în teatrul românesc. Un profesionist al scenei a murit …Ioana Simion s-a întors în casa lui Ilie Năstase. Cum s-a …Nu combina niciodată aceste alimente la masă. Vezi care sunt …

Un tânăr a provocat numeroase discuții pe internet după ce a partajat un video în care arată cum mănâncă el clătite americane. După ce a tăiat clătitele în mai multe felii, exact ca pe pizza, acesta a turnat peste ele sirop de arțar și a început să mănânce.

Utilizatorii care au încercat metoda tânărului au spus că odată ce ai încercat să mănânci clătite în acest mod, nu vei mai vrea să încerci niciodată altă variantă.

Videoclipul a ajuns să fie văzut de mai mult de trei milioane de oameni și a strâns peste 346.000 de like-uri pe TikTok.

Mii de persoane au și răspuns la video-ul respectiv, precizând dacă au încercat și ei sau vorbind despre propriile lor metode de a mânca clătitele.

@christineyuns

Does anyone else do this?! #foryoupage#foryou#fyp#fy#foodie#foodhack#breakfast#pancakes#food

♬ original sound – christineyuns

Citiți și

Câinele-girafă întoarce toate privirile de fiecare dată când iese la plimbare. E animalul de companie cu cel mai lung gât

Cât plătești pe o noapte de cazare în Dubai, destinația cea mai vizitată de artiștii români în această perioadă

Cele mai frumoase și neobișnuite hoteluri din lume. Unul este făcut integral din gheață. Imagini spectaculoase!

Revedere emoționantă! Și-a regăsit câinele, la șapte ani de la dispariție. Incredibil cum a reacționat patrupedul

A crezut că a văzut un deget uman în pământ și a sunat la poliție. După ore întregi de căutări, a aflat ce era, de fapt. De necrezut!

Sursa: RomaniaTV