Ludovic Orban, întâlnire de urgență cu președintele Iohannis la Cotroceni după atacul lui Rareș Bogdan – SURSE

Ludovic Orban, întâlnire de urgență cu președintele Iohannis la Cotroceni după atacul lui Rareș Bogdan – SURSE

Ludovic Orban, întâlnire de urgență cu președintele Iohannis la Cotroceni. Președintele PNL și șeful statului au discutat despre situația din partid, după ce Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a lansat duminică seară un atac dur la adresa lui Orban, căruia i-a cerut demisia din fruntea partidului, mai spune sursa citată.

Ludovic Orban, întâlnire de urgență cu președintele Iohannis la Cotroceni după atacul lui Rareș BogdanAlte ArticoleMarcel Ciolacu avertizează că Guvernul Cîţu vrea să vândă …Marcel Ciolacu îl contrazice pe Alexandru Rafila privind restricţiile …Marcel Ciolacu nu şi-a putut programa mama pe platforma de vaccinare. …

Întrevederea dintre Iohannis și Orban a fost datorată tensiunilor din partid, declanșate de modul în care șeful PNL a negociat cu USR PLUS și UDMR, partenerii de guvernare.

Rareș Bogdan îl acuză pe Ludovic Orban că are un stil dictatorial de a conduce PNL, ignorând opiniile celorlalți liberali din conducerea partidului.

„Vă spun o chestiune dureroasă. Uneori mi se părea că atunci când eram la măsuța mea de realizator cu o audiență foarte mare și o influență foarte mare în emisiune aveam mai multă putere decât ca prim-vicepreședinte al partidului de guvernământ. Partidul nu a fost condus clasic, tradițional, așa cum a fost condus PNL, PDL în epoca pre Ludovic Orban.

Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”, a spus Rareș Bogdan, la Interviurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Singurul lider PNL care l-a susținut public pe Rareș Bogdan în atacul său la Ludovic Orban a fost Robert Sighiartău, secretarul general al partidului. Ludovic Orban s-a abținut de la comentarii publice.

Citește și: Încă un lider PNL îi cere demisia lui Ludovic Orban, după Rareş Bogdan: „PNL are nevoie de o echipă, nu de un om”

Liderii PNL discută în aceste zile despre organizarea congresului ordinar la care se va alege conducerea partidului. În partid ar exista deja două facțiuni, potrivit lui Rareș Bogdan: tabăra lui Ludovic Orban și o tabără reformistă din care ar face parte mai mulți lideri din Transilvania.

Citește și: Rareş Bogdan îi cere demisia lui Ludovic Orban de la şefia PNL şi îl atacă violent: „A fost premier şi i s-a umflat capul. Şi-a închipuit că e câinele alfa”

Sursa: RomaniaTV