Un bărbat a locuit timp de trei luni într-un aeroport, de teama coronavirusului

Un bărbat a locuit timp de trei luni într-un aeroport, de teama coronavirusului

Un bărbat a locuit timp de trei luni într-un aeroport, de teama coronavirusului. Acesta se numeşte Aditya Singh şi are 36 de ani.

Un bărbat a locuit timp de trei luni într-un aeroport, de teama coronavirusului. Poliţiştii fac cercetăriAlte ArticoleAntony Fauci: „Obiectivul lui Joe Biden de a vaccina 100 …Tragedia weekend-ului, un elicopter militar s-a prăbuşit în …Alexei Navalnîi a fost arestat imediat ce a aterizat la Moscova. …

Citeşte şi Un bărbat gol a semănat groază la metrou. A împins pe şine un pasager, după care a murit electrocutat

Potrivit procurorilor, bărbatul a ajuns pe Aeroportul Internaţional din Chicago cu un zbor Los Angeles în Aeroportul Internațional O’Hare pe 19 octombrie. După trei luni, el a fost abordat de doi angajați ai United Airlines care i-au cerut să se legitimeze, potrivit The Guardian, citat de ştirileprotv.ro.  

Aditya Singh le-ar fi arătat o insignă care a fost dată dispărută de proprietarul său, un manager de operațiuni aeroportuare, la 26 octombrie. Bărbatul ar fi găsit insigna în aeroport și „i-ar fi fost teamă să se întoarcă acasă din cauza coronavirusului”.

Citeşte şi Incident devastator! S-a prăbușit o parte a tavanului unui mall FOTO + VIDEO

Cei care tranzitau aeroportul i-ar fi dat bărbatului de mâncare în tot acest timp.

Aditya Singh a fost reținut de poliție şi acuzat de furt. Cauțiunea lui a fost stabilită la 1.000 de dolari și i s-ar putea interzice accesul în aeroport.

Autoritățile continuă cercetările în acest caz.

Sursa: RomaniaTV

loading...