Cine este mama Dianei Şoşoacă. Surpriză uriaşă: este mai celebră decât fiica ei FOTO

Cine este mama Dianei Şoşoacă. Surpriză uriaşă: este mai celebră decât fiica ei FOTO

S.a aflat: mama Dianei Şoşoacă este Alice Florescu-Bleotu, doctor primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale, cu multiple diplome obținute în străinătate, medic foarte cunoscut în București și bună prietenă cu o mulțime de vedete din România!

Surpriză: mama Dianei Şoşoacă, specialistă în ezoterismAlte ArticoleDelia, la un pas de moarte în vacanţa din Austria. Decizia …Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: …Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive. …

Surprinzător, dacă Diana Șoșoacă s-a făcut cunoscută ca avocata lui ÎPS Teodosie, în conflictul față de pelerinaje, mama sa, Alice Florescu-Bleotu este specialistă în ezoterism, o disciplină care intra în conflict direct cu învățările Bisericii Ortodoxe, promovate intens de AUR.

Diana Şoşoacă cere permis de port-armă: „Sunt urmărită peste tot. Dacă am armă, mă apăr singură”

„România este o zonă plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterică știu că există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face labtul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră”, spunea mama Dianei Șoșoacă la o conferință despre ezoterism.

Ce spune Alice Florescu-Bleotu desopre fiica sa, Diana Șoșoacă

„Diana îmi seamană. În anumite privințe mă depășește. Știi tu proverbul: „Capra sare masa, iada sare casa!”. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocință, elocvență și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus Alice Florescu-Bleotu, în emisiunea Marinei Almășan, „Femei de 10„.

Diana Şoşoacă spune că niciun membru al familiei sale nu se va vaccina împotriva coronavirusului. „E experimental, va fi valabil abia din 2023”

„Sunt medic primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale prin concurs, cu examene adevărate, cu probă practică, operatorie. Am susținut examene și concursuri de când mă știu. Chiar și acum, nu mă las! Am trăit prima tinerețe alături de fiica mea cea mare, Diana, iar a doua tinerețe alături de fiul meu, Alexandru. Veșnica mea tinerețe continuă alături de nepoții mei, Andrei-Bogdan, 14 ani, și Marie-Thais, 3 ani si 6 luni, copiii Dianei. Sper ca și Alexandru să mă fericească cu această „tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moart”, prin copiii lui, a mai spus mama Dianei Şoşooacă.

Sursa: RomaniaTV

loading...