Florin Cîţu exclude preluarea şefiei PNL. „Aş vrea să ne concentrăm pe guvernare”

Florin Cîţu exclude preluarea şefiei PNL. „Aş vrea să ne concentrăm pe guvernare”

Florin Cîţu a comentat subiectul tensiunilor din PNL, în contextul în care Rareş Bogdan i-a cerut demisia lui Ludovic Orban de la şefia partidului.

„Aici să ştiţi că eu vreau să vorbim despre partid la partid. Când o să mergem la partid, vorbim despre partid la partid. Aici vorbim despre Guvern. Până la urmă, PNL este un partid liberal, cu opinii. Că unii aleg să le pună în spaţiul public, asta este altceva. Dar este un partid liberal şi un partid care întotdeauna a fost viu în interior”, a explicat Florin Cîţu, la Europa FM, conform News.ro.Alte ArticoleFlorin Cîţu vrea accelerarea campaniei de vaccinare. „Putem …Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, dezminte …Gabriela Firea reacţionează după ce Nicuşor Dan a început …

Citeşte şi: Emil Boc, prima reacţie în scandalul dintre Rareş Bogdan şi Ludovic Orban: Nu îmi doresc nicio funcție în PNL

Florin Cîţu exclude preluarea şefiei PNL. „Avem aşa de multe de făcut la guvernare”

Cât despre scenariul preluării conducerii PNL începând cu următorul congres, Florin Cîţu a precizat că ar vrea să se concentreze pe guvernare.

„Avem aşa de multe de făcut la guvernare, că aş vrea să ne concentrăm pe guvernare. Vine bugetul. Este cel mai important test al unei coaliţii de guvernare tânără, coaliţie care acum îşi găseşte de fapt echilibrul în comunicare, dar şi în modul de lucru. Eu zic că va trece bine acest buget, dar avem nişte provocări şi cea mare e să ai cam acelaşi PIB ca anul trecut, dar să reduci deficitul de la peste 9% la aproape 7%”, a menţionat Cîţu.

Citeşte şi: Ludovic Orban, întâlnire de urgență cu președintele Iohannis la Cotroceni după atacul lui Rareș Bogdan – SURSE

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat, marţi, solicitările unor liberali de a demisiona.

„PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public acest lucru”, a spus Orban, conform sursei citate.

Întrebat dacă are de gând să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban a afirmat:

„Preşedintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public acest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL, şi acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public”, a conchis Orban.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...