Florin Cîțu vine cu lămuriri cu privire la tensiunile între Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță: Nu are nicio atribuție ministrul Sănătății!

Florin Cîțu vine cu lămuriri cu privire la tensiunile între Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță: Nu are nicio atribuție ministrul Sănătății!

Florin Cîțu vine cu lămuriri cu privire la tensiunile între Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță. Întrebat în cadrul unui interviu despre eventualele tensiuni între el și Voiculescu, medicul Valeriu Gheorghiță a declarat că este normal să existe opinii diferite.

Florin Cîțu vine cu lămuriri cu privire la tensiunile între Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță. Anunțul făcut de premierAlte ArticoleFlorin Cîţu exclude preluarea şefiei PNL. „Aş vrea …Florin Cîţu vrea accelerarea campaniei de vaccinare. „Putem …Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, dezminte …

Acesta subliniază că la urechile sale nu au ajuns problemele cu cei doi. Acesta a avertizat însă că activitatea comitetului pe care îl conduce Valeriu Gheorghiță este în subordinea sa, nu a ministrului.

„Nu am auzit așa ceva. Știți foarte bine că acest comitet este în subordinea premierului. La mine nu a ajuns așa ceva. Am văzut discuții importante de unde au ieșit multe comunicate și soluții. Că oamenii discută și au opinii diferite este normal când încerci să faci un lucru bun. Am încurajat dezbaterea. Dar nu are nicio atribuție domnul ministru al Sănătății dacă domnul Gheorghiță pleacă sau nu. Lucrurile sunt separate clar”, a declarat Florin Cîțu, la Europa FM.

Valeriu Gheorghiţă a reiterat că nu există tensiuni între el şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Acesta spune că a fost vorba doar despre „discuții punctuale”.

„În general sunt o persoană care nu am tensiuni cu nimeni şi nici nu fac ameninţări, deci nu este cazul. Sunt discuţii punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru legate de îmbunătăţirea activităţii strict din punct de vedere tehnic pentru campania de vaccinare.(…) Între mine şi domnul Vlad Voiculescu, domnul ministru, nu există tensiuni”, a declarat Gheorghiţă într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Gheorghiță a  infirmat de asemenea că ar fi ameninţat cu demisia, dacă ministrul Voiculescu i-ar lua atribuţiile legate de campania de vaccinare, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Citește și: Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, dezminte tensiunile dintre el şi ministrul Vlad Voiculescu

 

Sursa: RomaniaTV

loading...