Accident cumplit în Italia. Un român a murit pe loc, se întorcea cu familia de la biserică

Accident cumplit în Italia. Un român a murit pe loc, se întorcea cu familia de la biserică

Accident cumplit în Italia. Tragedia s-a petrecut, duminică după-amiază, pe autostrada A29 la intersecția pentru Alcamo Est.

Accident cumplit în Italia. Un român a murit pe locAlte ArticoleCancelarul Angela Merkel anunţă restricţii fără precedent. …Dundar Abdulkerim Osmanoglu, ultimul moștenitor al tronului …Sahara s-a acoperit de zăpadă. Peisaje de basm în deşert …

Românul de 40 de ani se afla în maşină împreună cu soţia şi cei trei copii. Aceştia se întorceau acasă de la biserica ortodoxă din Alcamo. La un moment dat, pe drumul care leagă A29 Palermo-Mazara del Vallo de orașul Alcamo, maşina condusă de român s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma impactului, şoferul român a murit, iar soţia şi cei trei copii au ajuns la spital. De asemenea, şoferul celeilalte maşini a fost rănit.

Românul de 40 de ani locuia în Paceco, o comună în Provincia Trapani, Sicilia, scrie trapanioggi.it, citat de gazeta românească

Românul de 40 de ani era zidar.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Citeşte şi Accident neobişnuit în Bucureşti. O maşină era să cadă de pe Podul Basarab

Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat în accident. Riscă să rămână paralizat

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident grav de circulaţie. Acesta riscă să rămână paralizat. Accidentul s-a produs în judeţul Suceava.

Daniel Bodnar era pasager în maşina condusă de prietenul său Dani Ghinghilschi.

Potrivit primelor informaţii, şoferul ar fi circulat cu viteză şi ar fi pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a lovit un gard şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ. Cel care a sunat la 112 a fost chiar şoferul maşinii, prietenul activistului de mediu.

Cei doi au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava. În urma impactului, activistul de mediu riscă să rămână paralizat.

Sursa: RomaniaTV

loading...