Bernie Sanders a făcut senzaţie la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, cu mănuşile sale tricotate, cu un singur deget. „Bunicul care a dat o fugă până la poştă”

Bernie Sanders a făcut senzaţie la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, cu mănuşile sale tricotate, cu un singur deget. „Bunicul care a dat o fugă până la poştă”

Unii utilizatori ai Twitter au lăudat faptul că Bernie Sanders, un senator progresist în vârstă de 79 de ani din Vermont, care a candidat de două ori la preşedinţia SUA, arată ca un om obişnuit, chiar şi la evenimente istorice.

Alţii au râs însă de stilul său vestimentar, spunând că seamănă cu cel al unui „bunic care a dat o fugă până la poştă”, sau afirmând că părea că se pregătea să iasă „să dea zăpada”.Alte ArticoleCum se fac vaccinurile anti-Covid în SUA. Arnold Schwarzenegger …Israel pune la îndoială eficienţa vaccinului anti-COVID de …Cum a ajuns Elon Musk de la a nu avea bani de mâncat în oraș …

Citeşte şi Joe Biden a devenit oficial al 46-lea preşedinte al SUA. El a ajuns la Casa Albă, LIVE VIDEO parada inaugurală

Alţii au glumit că Bernie Sanders, care în timpul ceremoniei a putut fi văzut de multe ori cu mâinile şi picioarele încrucişate, părea că ar fi avut mare nevoie de un radiator.

În acelaşi timp, Joe Biden şi Doug Emhoff, soţul vicepreşedintei Kamala Harris, au ales ambii costume create de stilistul Ralph Lauren, noul preşedinte al SUA asortând o cravată de culoarea lavandei. Soţia lui Joe Biden, Jill, a preferat pentru ceremonia de învestire o casă de modă mai mică, Markarian, al cărei designer Alexandra O’Neill i-a creat o rochie din tweed şi un pardesiu albastru marin asortat.

În schimb, Kamala Harris a optat pentru doi tineri designeri afro-americani, Christopher John Rogers şi Sergio Hudson. Fosta senatoare de California a ales un compleu violet format dintr-o rochie peste genunchi şi un pardesiu de aceeaşi culoare. Adept al unui stil plin de culoare, Christopher John Rogers şi-a prezentat prima colecţie la Săptămâna Modei de la New York din septembrie 2019.

Sursa: RomaniaTV

loading...