Cum a ajuns Elon Musk de la a nu avea bani de mâncat în oraș la cel mai bogat om din lume. Povestea de succes a familiei sale de antreprenori

Cum a ajuns Elon Musk de la a nu avea bani de mâncat în oraș la cel mai bogat om din lume. Povestea de succes a familiei sale de antreprenori

Averea fondatorului Tesla și Space X a crescut cu peste 150 de miliarde de dolari în ultimele 12 luni. Fizician, inginer, antreprenor tehnologic, programator și creator de software, Elon Musk se bucură de un succes remarcabil.

Ceea ce probabil nu știau mulți este că Elon Musk nu e singurul antreprenor din familia sa. Atât fratele lui, Kimbal, cât și sora, Tosca, au ales să meargă pe drumul antreprenoriatului, dar în domenii total diferite.Alte ArticoleCadourile primite de Joe Biden şi Kamala Harris la ceremonia …De necrezut! Medicii au declarat un bebeluș mort din GREȘEALĂ! …O copie a celui mai scump tablou din lume, recuperată de poliţişti …

În timp ce Elon lucrează la lansarea de rachete, Kimbal și-a deschis un lanț de restaurante în mai multe orașe americane, iar Tosca face pași siguri în industria filmului pe platforma sa de streaming, PassionFlix, un fel de Netflix pentru filmele romantice.

Cum a reușit mama lui Elon Musk să crească o familie de antreprenori de succes

Mama celor trei frați Musk, Maye, a dezvăluit cum a reușit să crească o familie de antreprenori. Maye Musk este model, nutriționist, dietetician și un mare admirator al propriilor copii.

Maye a mărturisit că e acel tip de părinte care și-a permis să crească o familie de antreprenori. Ea a spus că părinții ei nu ar fi fost bogați, însă au dezvoltat o pasiune timpurie pentru nutriție datorită faptului că erau înconjurați de pomi fructiferi.

În adolescență, Maye și-a ajutat tatăl cu clinica sa de recuperare medicală, lucrând ca recepționist. La 15 ani a început să facă modelling. Mai târziu și-a deschis un cabinet privat în care lucra ca dietetician și, la rândul său, a primti ajutor din partea copiilor.

„Ne-a ajutat să obținem un sentiment de independență și să înțelegem etica muncii”, a povestit Tosca Musk, potrivit CNBC.

La vârsta de 31 de ani, Maye a divorțat de soțul ei inginer și a plecat din Africa de Sud împreună cu copiii ei, stabilindu-se în America de Nord.

Maye și copiii au trecut prin perioade nu tocmai ușoare fiindcă nu își puteau permite lucruri simple, cum ar fi să mănânce în oraș sau să meargă la cinema, să meargă la coafor și altele de acest gen. Totuși, copiii Musk erau bine educați și înțelegeau atunci când nu aveau posibilitatea să primească ceva.

Maye continuă să-și inspire familia în fiecare moment, în timp ce își avansează și cariera. În 2016, ea a semnat cu agenția IMG Models, care reprezintă modele foarte cunoscute, precum Miranda Kerr, Gisele Bündchen și Karlie Kloss.

Tendința lui Maye de a-și păstra optimismul și de a munci din greu pentru ceea ce își dorește pare să fie moștenită de la tatăl ei.

Citește și Elon Musk a devenit cel mai bogat om de pe planetă! Ce avere a strâns până la vârsta de 49 de ani

 

Sursa: RomaniaTV

loading...