Membrii guvernului s-au vaccinat miercuri la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”

Membrii guvernului s-au vaccinat miercuri la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”

Membrii guvernului, în frunte cu vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna, s-au vaccinat miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila” din Bucureşti. Printre primii vaccinaţi s-au aflat ministrul de interne Lucian Bode şi vicepremierul Kelemen Hunor. Membrii Cabinetului se prezintă la centrul de vaccinare în grupuri de câte patru.

”Vicepremierii şi miniştrii Guvernului vor fi vaccinaţi miercuri, 20 ianuarie 2021, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar «Dr. Carol Davila»”, au anunţat reprezentanţii Executivului.Alte ArticoleVirgil Musta, peste 40 de răspunsuri la întrebări cheie despre …Guvernul schimbă Strategia de vaccinare anti-COVID. Noi categorii …Alertă în Europa. O nouă mutaţie a coronavirusului a apărut …

Acţiunea a început de la ora 10.00.

Membrii guvernului intră în centrul de vaccinare în grupuri de către patru

Sosirea membrilor Guvernului la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila” se va face în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute.

Vicepremierii și miniștrii Guvernului se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.

Vicepremierii și miniștrii Guvernului se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila.

Posted by Guvernul României on Wednesday, January 20, 2021

În România se derulează cea de-a doua etapă a Strategiei naţionale de vaccinare împotriva coronavirus, fiind vizate persanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici, dar şi angajaţii din anumite sectoare considerate esenţiale.

Până acum s-au vaccinat public preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu, dar şi preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

De la debutul campaniei naţionale de vaccinare, în 27 decembrie, au fost administrate 267.424 doze de vaccin,  264.802 persoane fiind vaccinate cu 1 doză şi 2.622 persoane vaccinate cu 2 doze.

Citeşte şi: Arafat: „Trendul descendent nu trebuie să ne păcălească. Restricţiile trebuie menţinute”

Sursa: RomaniaTV

loading...