Primul mesaj pe Twitter al lui Joe Biden, în calitate de președinte al Statelor Unite ale Americii

Primul mesaj pe Twitter al lui Joe Biden, în calitate de președinte al Statelor Unite ale Americii

Joe Biden a scris primul mesaj pe Twitter, în calitate de președinte al Statelor Unite ale Americii. În mesajul transmis de pe contul de Twitter @POTUS, Biden le-a transmis americanilor că ”nu e timp de pierdut”.Mesajul lui Joe Biden, pe contul de Twitter @POTUS:„Nu este timp de pierdut atunci când vine vorba de abordarea crizelor cu care ne confruntăm.

De aceea, astăzi (miercuri – n.r.) mă îndrept spre Biroul Oval pentru a mă apuca de muncă, oferind acțiuni îndrăznețe și ajutor imediat familiilor americane”, a scris Biden, pe Twitter.Joe Biden a devenit oficial președintele SUA, după ce miercuri a depus jurământul în cadrul unei ceremonii organizate în condiții excepționale, după asaltul de la Capitoliu care a avut loc în urmă cu două săptămâni.În discursul de inaugurare, Joe Biden a pledat pentru unitate și pentru încetarea războiului dintre democrați și republicani.”Neînțelegerile nu trebuie să ducă la divizarea țării. Voi fi președintele tuturor americanilor.

Trebuie să oprim acest război care îi opune pe democrați republicanilor, pe albaștri celor în roșu, pe cei din rural împotriva celor din urban. În eforturile pe care trebuie să le facem, avem nevoie de toți, umăr la umăr. Trebuie să acționăm ca o singură națiune unită. Așa cum scrie și în Biblie, vom trece prin greutăți împreună”, a spus Joe Biden.Autorităţile din Washington au fost în alertă maximă, în special din cauza protestelor violente puse la cale de susţinătorii fostului preşedinte, Donald Trump, în urmă cu circa două săptămâni. Deşi între timp apele s-au mai calmat apele în capitala Statelor Unite ale Americii, specialiştii sunt convinşi că situaţia este doar una aparentă.De altfel, repetiţiile pentru ceremonia de învestire, programate pentru duminică, 17 ianuarie, au fost amânate pentru marţi, 19 ianuarie, tocmai din cauza pericolului reprezentat de susţinătorii lui Donald Trump.

Sursa: Observator

loading...