Nicuşor Dan l-a dat afară pe şeful de la Mediu pentru că a avizat defrişarea a 22 de arbori

Nicuşor Dan l-a dat afară pe şeful de la Mediu pentru că a avizat defrişarea a 22 de arbori

Nicuşor Dan l-a dat afară pe şeful de la Mediu. Primarul Capitalei este nemulţumit de modul în care directorul interimar al Direcției de Mediu a gestionat cazul din Șoseaua Kiseleff 45. Mai precis, acesta a avizat defrişarea a 22 de arbori.

Nicuşor Dan l-a dat afară pe şeful de la MediuAlte ArticoleȘedință de urgență la Cotroceni pentru bugetul pe 2021. …PSD desfiinţează guvernul Cîţu: „Coaliţia Ţeparilor …Membru USR exclus din partid după ce i-a dat like pe Facebook …

„L-am eliberat azi din funcție pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei, pentru modul în care a gestionat cazul din Șoseaua Kiseleff 45. Mai precis pentru că, în plin centrul Capitalei, a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp.

În acea zonă s-au făcut demersuri pentru demolarea unor case vechi în vederea construirii de blocuri. Spațiul verde al Capitalei nu trebuie distrus!”, a scris pe Facebook primarul general al Capitalei.

Citeşte şi Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele din Bucureşti: Vreau să punem reclame

Relaxare restricţii în Capitală. Nicuşor Dan: Să mai aşteptăm câteva zile

Relaxare restricţii în Capitală. Nicuşor Dan atrage atenția că trebuie să mai așteptăm câteva zile până la o eventuală a restricțiilor în București. Reamintim că rata de infectare a scăzut sub trei la mia de locuitori în Capitală.

„În primul rând, trebuie să salutăm această scădere, sunt niște cifre pe care mă uit în fiecare dimineață, suntem la sub 3, am fost la 7 în urmă cu o lună și jumătate. Vă spun sincer că la începutul mandatului am fost extrem-extrem de îngrijorat.

Când am început mandatul la sfârșit de octombrie, eram pe o pantă ascendentă și chiar mi-a fost frică de unde am putea să ajungem. Purtarea măștii și atitudinea bucureștenilor ne-au ajutat să ajungem aici. O să fie o discuție în comitetul municipal pe situația asta și o să vedeți decizia pe care o să o luăm.

Să mai așteptăm câteva zile, ca să vedem că această situație se stabilizează. Așa, pe cifre, am fost la 1.000 pe zi, am fost la 2.000 pe zi și acum pare că suntem undeva la 200-300-400 pe zi”, spune la RFI primarul general al Capitalei.

Sursa: RomaniaTV

loading...