Paula Chirilă, despre diagnosticul primit de la medici după ce a fost luată cu ambulanţa

Paula Chirilă, despre diagnosticul primit de la medici după ce a fost luată cu ambulanţa

Paula Chirilă, despre diagnosticul primit de la medici. Actriţa a mărturisit că suferă de o boală numită dispepsie ulceroasă, cauzată de consumul unor medicamente anti-inflamatorii pe care le consuma pentru a-și ameliora durerile cauzate de o altă problemă, hernie de disc acutizată.

Paula Chirilă, despre diagnosticul primit de la mediciAlte ArticoleGigi Becali a construit o mănăstire în Vâlcea şi vrea să …Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. Ce spune despre Bianca …Cătălin Botezatu, verdict în „războiul muşchilor”, …

„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Se confrună şi cu alte probleme de sănătate

Paula Chirilă suferă și de o hernie de disc lombară. Vedeta a decis, în urmă cu doar câteva luni, să redecoreze casa, astfel că a mutat de una singură mobile. Și atunci s-a întâmplat, hernie de disc.

Citeşte şi: Paula Chirilă, probleme de sănătate în perioada de izolare: „Nu puteam să mă mişc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula Chirilă.

Sursa: RomaniaTV

loading...