Robbie Williams a fost infectat cu coronavirus. Artistul a intrat în carantină într-o vilă de lux din Caraibe

Robbie Williams a fost infectat cu coronavirus. Artistul a intrat în carantină într-o vilă de lux din Caraibe

Artistul de 46 de ani a plecat alături de soția lui, Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, și cei patru copii ai lor, Teddy (8 ani), Coco, (2 ani), Charlton (6 ani) și Beau (11 luni) într-o vilă de lux din St. Barts, pe o proprietate cu plajă proprie și piscină.

O noapte de cazare la această vilă costă 15.000 de lire sterline.Alte ArticoleTurism pe bază de vaccin. Spania şi Grecia insistă pentru …Eroare uriaşă în Spania. Andaluzia a irosit 20% din dozele …Livrările de vaccin Pfizer către statele UE revin la normal. …

Presa britanică a anunțat că Robbie Williams s-a izolat după ce a luat virusul și a fost constrâns să-și prelungească sejurul în insula din Caraibe, potrivit news.sky.

Artistul a zburat alături de familie spre St. Barts la scurt timp după Crăciun.

Robbie Williams vrea să se facă DJ într-un club de noapte

Robbie Williams a anunțat, în urmă cu câteva luni că vrea să renunțe la cariera de cântăreț și la concertele prin toată lumea și să se facă DJ într-un club de noapte.

Robbie Williams s-a decis să înființeze o nouă trupă, iar el să fie DJ. De asemenea, vrea un club de noapte la Berlin.

„Voi înființa o trupă și voi fi DJ. Și vreau să închiriez un spațiu la Berlin care va fi o galerie, unde în timpul zilei va fi expusă arta mea, iar noaptea va fi un club ca Berghain”, a precizat el.

Starul pop britanic a dezvăluit că vrea să colaboreze cu producătorii și compozitorii australieni Flynn Francis si Tim Metcalfe.

Nu a găsit încă un nume pentru trupa sa, dar are deja câteva piese muzicale. Robbie Williams nu a spus când vor fi lansate aceste proiecte fiindcă pandemia i-a cam dat planurile peste cap.

Când s-a apucat de muzică

Robbie Williams s-a născut pe 13 februarie 1974 și este un cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT.

Cariera muzicală și-a început-o în trupa Take That, în anul 1990. Cinci ani mai târziu, după ce vânduse deja 25 de milioane de copii ale albumelor, și-a început cariera solo.

Robbie Williams a reușit să intre în Cartea Recordurilor pentru faptul că vândut într-o singură zi mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006.

Este câștigătorul a mai multor premii, inclusiv 15 premii BRIT și 6 premii ECHO. În 2004, a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat Cel mai bun artist al anilor ’90.

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...