S-a aflat cauza morţii lui Alexis, vedeta de pe Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum

S-a aflat cauza morţii lui Alexis, vedeta de pe Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum

S-a aflat cauza morţii lui Alexis. Polițiștii au spus că nu au fost făcute deocamdată arestări și nici nu s-au formulat acuzații împotriva vreunei persoanei, potrivit BuzzFeed News, citat de Digi 24.

Sharkey devenit vedetă pe Instagram postând poze cu ținute, machiaj, ieșiri cu prietenii, diverse activități.Alte ArticoleAdi de la Vâlcea, casă de 300.000 de euro. Are un seif cu zeci …Cojile de ceapă, un remediu naturist excepţional pentru multe …Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, la ATI cu coronavirus

Citeşte şi: Contul de Instagram al Papei Francisc a apreciat o poză cu un model brazilian aproape dezbrăcat. Anchetă de proporţii la Vatican

S-a aflat cauza morţii lui Alexis

În dimineața de 28 noiembrie, trupul ei a fost găsit la marginea unui drum. La acea vreme, polițiștii au spus că trupul ei nu prezenta răni vizibile.

Mama ei a declarat pentru ABC News că fiica ei a dispărut chiar cu o zi înainte. Soțul lui Sharkey, Tom Sharkey, a sunat să spună familiei că nu mai știa nimic de soția sa de vreo 24 de ore, chiar după ce cuplul sărbătorise Ziua Recunoștinței.

După ce trupul ei a fost găsit, Tom a postat imagini cu el și soția lui. El nu a vrut să facă niciun comentariu despre moartea soției.

Citeşte şi: Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun, după ce „s-a simțit brusc foarte rău”, în timp ce lua micul dejun. Emily Mitchell avea 36 de ani era însărcinată în luna a cincea. Atât familia, cât şi fanii sunt îndureraţi de trecerea ei în nefiinţă.

Emily Mitchell, creatorul paginii și blogului The Hidden Way Instagram, a murit la vârsta de 36 de ani, acasă în Rhode Island. Aceasta era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, care a murit și el, scrie Daily Star.

Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut un impact mare în „viața multor oameni”.

„Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”.

Sursa: RomaniaTV

loading...