Tragedie de proporţii, 15 bătrâni au murit arşi de vii. Un incendiu a mistuit un azil din Harkov

Tragedie de proporţii, 15 bătrâni au murit arşi de vii. Un incendiu a mistuit un azil din Harkov

„Potrivit informaţiilor preliminare, 33 de oameni se aflau în clădire în momentul incendiului dintre care 15 au murit arşi„, se arată în comunicat. „Nouă persoane au fost salvate şi transportate la spital„, au mai precizat serviciile de urgenţă. Procuroarea generală Irina Veneditkova a anunţat pe Facebook că bilanţul incendiului este de 15 morţi şi 11 răniţi.

„Cauza preliminară a incendiului este manipularea imprudentă a aparatelor electrice„, a mai spus ea, anunţând deschiderea unei anchete penale pentru încălcarea regulilor anti-incendiu. Incendiul a izbucnit după-amiază la etajul întâi al clădirii cu două etaje, potrivit Kiev Post.Alte ArticoleRobbie Williams a fost infectat cu coronavirus. Artistul a intrat …Turism pe bază de vaccin. Spania şi Grecia insistă pentru …Eroare uriaşă în Spania. Andaluzia a irosit 20% din dozele …

Citeşte şi Incendiu la un azil de bătrâni. Cel puţin zece persoane au murit

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis condoleanţe apropiaţilor victimelor celor care au murit arşi şi le-a cerut forţelor de ordine să-i găsească „în cel mai scut timp posibil” pe vinovaţi.

Fire in Kharkiv nursing home: 15 people died

A two-story building reequipped as a retirement home was caught on #fire in Kharkiv. 15 people died and nine were rescued.

Sign up to our channel: https://t.co/HMOsbugZi8 pic.twitter.com/0C6qTZWhEc

— 112 News (@112NewsFeed) January 21, 2021

La mijlocul lunii trecute, unsprezece persoane în vârstă, cu probleme de mobilitate, au murit într-un incendiu la un cămin de bătrâni izbucnit în satul Işbuldino, din regiunea rusă Başkortostan, din munţii Urali.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...