Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit. Ce spune Rareş: „Sunt liber, doar că nu am divorțat”

Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit. Ce spune Rareş: „Sunt liber, doar că nu am divorțat”

Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit. Fosta asistentă TV a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care relația lor nu mai funcţiona este faptul că a fost victima agresiunilor repetate din partea bărbatului, fiind nevoită, la un moment dat, să apeleze și la ajutorul oamenilor legii.

Citeşte şi: Ana Maria Mocanu nu a rezistat. S-a împăcat cu iubitul ei: „Stăm mai tot timpul unul cu altul, dar nu locuim împreună”Alte ArticoleGabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu: „Astăzi …Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei: „Îmi …Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi …

”Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând.

Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte?

Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit

Rareş nu a negat faptul că este un bărbat căsătorit, însă susţine că este liber, doar că nu a semnat actele de divorț cu soția lui. Legat de acuzaţiile de violenţă, bărbatul nu a vrut să comenteze.

Citeşte şi: Fosta asistentă a lui Capatos s-a despărţit de iubit. Primele declaraţii: „Eu am pus punct”

”A știut situația mea. Eu sunt un bărbat liber, doar că nu am divorțat, atâta tot. Eu sunt un bărbat liber. Mi-am asumat relația cu tine public. Am făcut poze cu tine!”, i-a răspuns Rareș fostei sale iubite.

Sursa: RomaniaTV

loading...