Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Cota de pariat este 5.46!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Cota de pariat este 5.46!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

În Bundesliga mizăm pe un duel Leverkusen – Wolfsburg cu cel puțin 3 goluri marcate. Bayer este cotată favorită, însă Wolfsburg, echipă cu doar 3 eșecuri în turul stagiunii, are la rândul său argumente solide să forțeze un rezultat pozitiv pe BayArena.Alte ArticoleCristi Borcea povesteşte un episod FABULOS cu Cornel Dinu: „M-a …The Times anunţă că Japonia va anula JO de la Tokyo. Oficialii …Portar de Cartea Recordurilor. Goalkeeper-ul lui Newport a intrat …

În Sevilla – Cadiz mizăm pe forța superioară a gazdelor, combinată cu parcursul oscilant al rivalei, în cele mai recente deplasări. Cadiz are doar două puncte câștigate în ultimele 5 meciuri ”afară”.

Tot pariurile gazde par cele mai ofertante și la derby-ul Monaco – Marseille din etapa a 21-a de Ligue 1. A doua cea mai ofensivă echipă a campionatului, cu 39 de goluri marcate, trupa lui Kovac a reușit să adune 10 puncte în ultimele 5 runde. La polul opus, OM are un singur punct câștigat în precedentele 3 runde.

Închidem biletul weekend-ului în Liga 1. Luni, CFR țintește victoria la Hermannstadt, formație cu un singur succes înregistrat în meciurile de campionat din ultimele 3 luni. Clujenii sunt în formă și caută la Sibiu succesul stagional cu numătul 12.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:30 LEVERKUSEN – WOLFSBURG, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.72

S 17:15 SEVILLA – CADIZ, 1 – COTA 1.50

S 22:00 MONACO – MARSEILLE, 1X ȘI PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.47

L 20:30 HERMANNSTADT – CFR CLUJ, X2 ȘI 0-3 GOLURI – COTA 1.44

Cota totala 5.46

Dacă pariezi biletul weekend-ului la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Vezi aici cele mai importante ştiri din sport

Sursa: RomaniaTV

loading...