Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi Roxana Nemeş

Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi Roxana Nemeş

Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi Roxana Nemeş. În lupta pentru recompensă, sportivul s-a enervat enorm și s-a năpustit asupra colegelor sale: Roxana Nemeș și Alexandra Stan.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămânăAlte ArticoleVictor Ciutacu: „Mi-e frică să deschid frigiderul că …Victor Ciutacu îl dinamitează pe CTP. „Pentru mine, omul …Beneficiile nucilor verzi. Sursa de sananate pentru organism. …

Mai mult, fetele din echipa Faimoși îi acuză pe băieți că sunt misogini. „Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini.

Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate”,a spus Simona Hapciuc de la Faimoși, despre băieții din echipa ei, potrivit Wowbiz.ro.

Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi Roxana Nemeş

Alexandra Stan a izbucnit în plâns şi spune că nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor. „Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!

Eu nu-mi văd locul, stau și mă întreb ce pana mea caut eu printre misoginii aștia. Eu îi respect pe toți. Și pe Culiță, Moro, toți bărbații din această echipă, Jador, Costi, însă mi se pare că sunt niște învechiți în gândire”, spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Citeşte şi: SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 13 IANUARIE. Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna

Sursa: RomaniaTV

loading...