Gabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu: „Astăzi m-am reîntors în povestea mea”

Gabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu: „Astăzi m-am reîntors în povestea mea”

Gabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu. „Astăzi m-am reîntors în povestea mea. Nu mi-a fost bine emoțional. Dar pentru copiii mei trec. De atâta suferință, umilință, aveam cu -10 kg. A fost violent, dar nu să mă lovească practic. Sunt o femeie puternică. Dar a avut tentativa de a lovi 2 uși în casă.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei: „Îmi lua banii de la cântări ca să își ia genți”Alte ArticoleClaudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei: „Îmi …Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi …Victor Ciutacu: „Mi-e frică să deschid frigiderul că …

Gabi Bădălău, violent cu Claudia Pătrăşcanu

Andreea Bănică susține că prietena sa, Claudia Pătrășcanu, este o victimă în tot scandalul cu Gabi Bădălău. Mai mult de atât, artista a detaliat momentul în care a fost sunată de aceasta, după ce a rămas pe drumuri.

„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă”. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…)  Știam că suferă. Știam că nu este bine. A încercat să ascundă asta. (…) 

Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. Claudia era foarte slăbită.

Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta.”, a spus Andreea Bănică, potrivit Antena Stars.

Andreea Bănică, martor în proces

Andreea Bănică s-a prezentat ca martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. În lupta pentru custodia copiilor, artistei îi este alături Andreea Bănică, persoana care a ajutat-o să se mute, atunci când a fost dată afară din casă de afacerist, cu tot cu cei doi băieți.

Citeşte şi: Războiul continuă între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău. Claudia: „Foştii socri îmi manipulează copiii”. Bădălău: „Vede în mine o sursă de bani”

Andreea Bănică a relatat și care a fost atmosfera în sala de judecată, după ce Gabi Bădălău a dat de ințeles că mama copiilor săi a fost la un pas să primească amendă din cauza comportamentului agitat de care a dat dovadă în fața magistraților.

„În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva te oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor.

Mi se pare incredibil de greșit câți oameni vorbesc despre asta. în loc să lase această familie să își vadă de viața lor.”, a mai spus Andreea Bănică.

Sursa: RomaniaTV

loading...