Oana Roman pune tunurile pe Oana Zăvoranu: Să nu mă apuc să povestesc…

Oana Roman pune tunurile pe Oana Zăvoranu: Să nu mă apuc să povestesc…

Oana Roman pune tunurile pe Oana Zăvoranu. Roman a distribuit o postare pe contul ei de Facebook, prin care o ameninţă subtil pe Zăvoranu ar putea să povestească lucruri neștiute și rușinoase despre Oana Zăvoranu.

Oana Roman pune tunurile pe Oana Zăvoranu. Cu ce ameninţări vine fiica lui Petre RomanAlte ArticoleSoția lui Rică Răducanu se află tot în stare gravă la spital. …Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare: “Gabi le-a …Dan Chişu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Glumă pentru bărbații …

„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria!

Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat povești. Zic nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva.”, a spus Roman, pe pagina de Facebook.

Oana Zăvoranu a reacționat imediat pe contul ei de Instagram: „Păi Peppo, când dracu am vrut eu să fiu prietenă cu tine? Ești cretină de la regii ăia cu care stăteai tu la masă în mintea ta de mitomană.

Uite abia aștept să povestești tu fix nimic… că în afară de minciuni și înșelătorie ce dracu mai poți face tu? Ia, hai. Sunt chiar curioasă să aflu lucruri ascunde despre mine.

Păi dacă ar fi fost vreodată în lumea asta ceva de zis despre mine, nu se găseau toate gunoaiele, în afară de tine, să spună? De mine nu există lucruri compromițătoare sau ascunse cu care pot fi șantajată sau speriată.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz, deşi a fost dată în judecată din cauza cuvintelor adresate. O nouă postare pe reţelele de socializare a împărţit internetul în două. Unii se amuză foarte tare de ceea ce postează Zăvo, iar alţii consideră cu exagerează.

Cea mai recentă postare este despre Anda Adam, pe care o acuză că îşi modifică pozele foarte mult.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor: „Între pectoralii ăia ce ai, femeia bărbat bine?”

 

 

 

Sursa: RomaniaTV