Incident inexplicabil în SUA. O mașină de poliție a intrat în plin într-un grup de oameni

Incident inexplicabil în SUA. O mașină de poliție a intrat în plin într-un grup de oameni

O filmare a momentului incidentului arată un grup mare de oameni care înconjoară o mașină de poliție în timp ce șoferul turează motorul într-un aparent efort de a demara. Grupul refuză să se miște, iar poliția susține că mulțimea a început să lovească mașina. Atunci, polițistul acelerează și trece prin grup, lovind mai mulți oameni. O persoană este călcată și târâtă sub mașină.

Departamentul Poliției din Tacoma susține că mai multe mașini și circa 100 de oameni blocau o intersecție din oraș atunci când polițiștii au sosit la fața locului, scrie TMZ.Alte ArticoleSpania se încurcă în morții de Covid. O femeie declarată …Elevii de gimnaziu din Bulgaria revin la școală din februarie. …Israelul INTERZICE zborurile internaționale pentru a stopa răspândirea …

Citește și Control de rutină în trafic, încheiat într-o baie de sânge. Trei poliţişti au fost omorâţi, doi împuşcaţi, iar unul călcat cu maşina

Se pare că grupul se strânsese pentru a urmări cum amatorii de curse de stradă fac cu mașinile așa-numitele „burnouts” (rotiri pe loc).  Când și-a făcut apariția poliția, oamenii au început să lovească mașina poliției, un SUV, și geamurile ei.

Temându-se pentru siguranța sa, agentul a încercat să dea înapoi, dar nu a reușit, din cauza mulțimii. Încercând să se extragă dintr-o poziție lipsită de siguranță, polișistul a demarat lovind un individ și posibil să-i fi atins și pe alții, a explicat poliția într-un comunicat.

Poliția a precizat că investighează incidentul, care intervine într-un moment în care există o nemulțumire în creștere în rândul publicului american legată de folosirea excesivă a forței de către poliție.

Oameni din toată lumea au ieșit în stradă anul trecut pentru a-și exprima furia în legătură cu moartea lui George Floyd, un bărbat de culoare care a murit în custodia poliției, la Minneapolis, și pentru a cere oprirea brutalității și a ceea ce ei percep ca fiind „rasism sistemic”.

Footage from Tacoma tonight shows police SUV running over people. Like, over them.

No warning given. pic.twitter.com/9eK8bsyqWb

— Eoin Higgins (@EoinHiggins_) January 24, 2021

Sursa: RomaniaTV

loading...