Ion Țiriac a uitat două Ferrari de lux într-un garaj, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi

Ion Țiriac a uitat două Ferrari de lux într-un garaj, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi

Ion Țiriac a povestit cum două dintre mașinile sale de lux Ferrari au rămas uitate timp de 10 ani într-un garaj din Germania.

Ion Țiriac, povestea celor două FerrariAlte ArticoleTragedie aviatică, un avion plin cu fotbalişti s-a prăbuşit …Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier! Irlandezul a terminat …Alexandru Iacobescu candidează pentru preşedinția FRB: „Am …

„Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni.  Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la Munchen. După vreo zece ani, mă sună ăia: „Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?”. Uitasem de ele! Vă dați seama că după 10 ani de zile, ținând o mașină într-un garaj, automat trebuie să îi dai motorul jos, să începi să îl refaci, și le-am vândut într-o clipită cam cu jumătate din banii pe care îi dădusem pe ele”, a declarat Ion Țiriac pentru impact.ro.

Prima maşină, o Skoda Octavia în 1960

Ion Țiriac a povestit pentru GSP că prima mașină cumpărată de el a fost o Skoda Octavia, în anii ’60. „Chiar în ziua în care mi-am cumpărat-o, poarta Institutului de Cultură și Educație Fizică, actualul ANEFS, s-a închis exact peste portiera mea din dreapta. Omul de la intrare m-a salutat și a uitat de poartă. N-am putut să mă sinucid, dar am fost pe aproape. Înainte avusesem o motocicletă. Asta se întâmpla pe la începutul anilor ’60”, a spus Ioin Ţiriac.

Pe ce aruncă Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună. E moftul la care nu poate renunţa pentru nimic

Are cel mai performant avion existent în România

Pe lângă colecţia de maşini, Ion Țiriac deține trei avioane și un elicopter, a căror valoare totală este estimată la 120 de milioane de euro. Totodată, omul de afaceri dispune și de o bază fixă, dar și de un terminal propriu. Miliardarul se laudă cu cel mai performant avion existent în România, un Bombardier G5000, pe care l-a achiziționat cu suma de 30.000.ooo. Aeronava are o autonomie de zbor de aproape 11.000 de kilometri și atinge 900 de km/h.

Sursa: RomaniaTV

loading...