Cine este DJ-ul găsit mort pe fundul unui lac, cu greutăţi de 40 kg legate de corp. Misterul a fost rezolvat

Cine este DJ-ul găsit mort pe fundul unui lac, cu greutăţi de 40 kg legate de corp. Misterul a fost rezolvat

Trupul DJ-ului Jasmin Probst, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la începutul acestei luni la Lacul Thun, în regiunea alpină Bernese Oberland, dar multă vreme anchetatorii nu au ştiut cu cine au de-a face. Totuşi, femeia a fost identificată de o serie de tatuaje pe spate, după cum relatează The Sun.

Citeşte şi DJ celebru, găsit mort într-o cameră de hotel din Piteşti. Moartea suspectă, investigată de PoliţieAlte ArticoleReţeta secretă împotriva îmbătrânirii. Cercetători cunoscuţi …Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19. Apel …Gabriela Firea face senzație pe internet cu o rochie creată …

Unul dintre tatuaje reprezenta o bufniță, iar celălalt era numele unui influent DJ din Singapore, fata având scris pe spate, stilizat, „Gayle San”. Gayle a auzit despre tatuaje și a lansat ample campanii pe Facebook, pentru a ajuta la identificarea femeii. „Mi-aș dori să pot ajuta poliția și jurnalistul elvețian care m-au contactat, dar nu cunosc pe nimeni, nici mîcar fani de-ai mei care să aibă acest tatuaj. Nu-mi amintesc să fi văzut un fan cu acest tatuaj în cluburi de-a lungul anilor„, afirma DJ-ul din Singapore.

Jasmin era un DJ cunoscut în Elveţia, iar poliția crede că și-a tatuat numele lui San pe spate, în semn de omagiu pentru influența pe care a avut asupra carierei sale.

Citeşte şi Un DJ celebru din anii ’90 a fost găsit mort! Artistul unei generaţii avea 49 de ani

Sursa: RomaniaTV

loading...