Ivermectina, prezentată drept antidotul COVID-19, are efecte cancericene. Avertismentul medicilor veterinari: „Omoară paraziţii, nu viruşii”

Ivermectina, prezentată drept antidotul COVID-19, are efecte cancericene. Avertismentul medicilor veterinari: „Omoară paraziţii, nu viruşii”

Ivermectina are efecte cancericene, după cum au explicat mai mulţi medici veterinari, care s-au arătat revoltaţi de faptul că stocurile pentru acest medicament destinat strict animalelor au fost epuizate în farmacii.

Ivermectina are efecte cancericene. Explicaţiile medicilor veterinari despre cât de periculoasă poate fi substanţaAlte ArticoleTulpina COVID-19 din Marea Britanie nu afectează vaccinul. Explicaţia …Cât costă un tratament pentru o formă uşoară de Covid-19. …Alexandru Rafila atrage atenţia: Trebuie să ajungem la 100.000 …

Medicul veterinar Ovidiu Roşu a dat explicaţii despre Ivermectină, după ce s-a vehiculat că acest medicament de uz veterinar ar avea un „efect extraordinar” în lupta cu noul coronavirus.

„Deşi cred cu tărie că medicii veterinari ştiu mai multă medicină umană decât medicii umani medicină veterinară, că se-ntâmplă ca oamenii tot animale să fie, vă rog din adâncurile existenţei mele profesionale de medic veterinar cu PhDeu în coadă, să nu ne mai asfixiaţi cu întrebări absurde şi total neetice şi ilegale despre funcţionarea produselor destinate animalelor la oameni şi să nu ne mai epuizaţi stocurile de ivermectină, destinate animalelor, pentru consum propriu!!!

Medicul veterinar NU ARE VOIE să prescrie, să consulte, să sugereze, să ORICE oamenilor din pct. de vedere medical! Voi oamenii aveţi doctorii voştri şi la ei TREBUIE să vă duceţi să-i consultaţi! Noi ăştia cu dihăniile ne putem pierde dreptul de practică sau chiar să ne băgaţi la zdup dacă v-am face pe plac.

PS. La fel şi viceversa. Să nu vă pună naiba doctorilor de oameni să credeţi vreo secundă că aţi fi îndreptăţiţi să faceţi orice medical la animale doar că sunteţi doftori”, a scris medicul veterinar Ovidiu Roşu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ivermectina, desfiinţată de medici. Medicamentul a fost recomandat de Gigi Becali pentru Covid

De altfel, medicul veterinar a precizat la RFI că există studii clinice privind efectul Ivermectinei  ca viral și potențial inhibitor al multiplicării SARS COV 2. Ovidiu Roşu a subliniat că, deocamdată, este vorba doar despre un studiu. De asemenea, el a mai precizat că Ministerul Sănătăţii ar trebui să intervină pentru a evita situaţiile în care automedicaţia poate fi periculoasă.

Medic veterinar, despre Ivermectina în tratarea COVID-19. „Din nefericire, am văzut chiar colegi de breaslă că promovează asta cu îndârjire”

De asemenea, medicul veterinar Petru Antonio Mureşan a scris un mesaj dur la adresa celor care promovează Ivermectina. El a explicat că studiile referitoare la acest medicament ridică semne de întrebare chiar şi în cazul animalelor.

„Văd că apar tot mai multe postări cu antidotul minune pentru Covid-19: Ivermectina. Antivacciniştii şi alţi atoateştiutori de pe paginile de socializare promovează această substanţă ca medicamentul care vindecă instantaneu cumplita pandemie. Din nefericire, am văzut chiar colegi de breaslă că promovează asta cu îndârjire. De aceea m-am hotărât să aduc aici lămuriri esenţiale pentru toţi cunoscuţii care îmi citesc postările.

În primul rând să vă zic că iniţial şi eu am fost antivaccinare, pentru că nu aveam suficiente informaţii şi nu mi-a plăcut ideea cu obligativitatea vaccinării! Acum, după ce am studiat, citit şi documentat puternic în ultimele 30 de zile, atât de pe surse oficiale cât şi fanteziste, pot spune cu certitudine că mă voi vaccina. Pentru că, deşi există riscuri pe termen mediu şi lung, nimeni nu poate fi sigur azi de efectele secundare ale vaccinului, aceste riscuri sunt MULT mai mici decât riscul de a contacta virusul şi a face o formă gravă, chiar letală de boală”, a explicat medicul Mureşan.

Ce este Ivermectina

„Şi acum să lămuresc cu IVERMECTINA. Este o substanţă activă descoperită în 1975 şi aprobată pentru uz veterinar în 1981. Ea are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, fiind eficace în combaterea paraziţilor interni (generic – viermi), cu excepţia Fasciolei (viermele de gălbează) şi paraziţilor externi: pureci, căpuşe, păduchi şi râie. Există se pare şi un produs de uz uman – Stromectol, pe care, personal nu l-am văzut în nici o farmacie la noi. Nu cunosc nimic despre acest produs.

Cât despre utilizarea ivermectinelor de uz veterinar, indiferent de formă de prezentare, în tratamentul Covid-19 NICI NU POATE FI VORBA! Chiar dacă această substanţă are şi un efect imunostimulator, la animalele tratate este pur şi simplu un antiparazitar, deci NU omoară viruşii (virusurile).

În plus noi, medicii veterinari avem stabilite clar protocoale privind administrarea la animale. Acestea prevăd un timp de aşteptare, de la administrarea Ivermectinei la animal până la consumul de produse, carne, lapte, ouă, de la animalul respectiv (de obicei mai mari de 30 de zile). Pentru că s-a constatat că deşi foarte bun ca antiparazitar, Ivermectina are efecte cancerigene prin acumularea în organism.

Iată de ce, dragi prieteni şi cunoscuţi, NU vă trataţi după zvonuri şi surse. Singura cale sigură de a evita infecţia cu Covid-19 rămâne vaccinarea!”, a mai precizat Petru Antonio Mureşan, medic veterinar în Cluj, conform Adevărul.

Medicul român Ion Alexie a vorbit despre ivermectină, medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Infecţionistul a explicat că acest medicament se foloseşte în toată lumea pe motiv că are „efecte secundare minime”.

Medicul român care l-a tratat pe Michael Jackson a explicat că medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID este folosit deja în tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus în Statele Unite.

Citeşte şi: Medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Are efecte secundare minime”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...