Nicuşor Dan scoate „Primăria Capitalei” şi de pe echipamentul CSM Bucureşti

Nicuşor Dan scoate „Primăria Capitalei” şi de pe echipamentul CSM Bucureşti

Nicuşor Dan afirmă că a asigurat echipa de handbal feminin de la CSM Bucureşti de stabilitate financiară în 2021, menţionând că această echipă este un element important de promovare a oraşului. „Avem de îmbunătăţit marketingul pentru a aduce mai mulţi bani privaţi la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripţia „Primăria Capitalei” de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competiţiilor ne-o vor permite”, adaugă Dan.

„O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A constructorilor, a creditorilor, a Comisiei Europene, a ONG-urilor, a mediilor profesionale. Toţi cer Primăriei doar predictibilitate şi seriozitate. Asta am făcut şi în seara asta cu echipa de handbal feminin de la CSM Bucureşti. O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorităţii din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021″, a afirmat Nicuşor Dan, marţi seară, într-o postare pe Facebook.Alte ArticoleREZULTATE LIGA 1: FCSB poate fi depăşită de CFR Cluj în clasamentCalendarul pariuri sportive 2021: ce evenimente trebuie să urmărești …Teodora Meluță a dat lovitura! Unde s-a transferat cea mai …

El a adăugat că echipa de handbal feminin este un element important de promovare a oraşului.

„Avem de îmbunătăţit marketingul pentru a aduce mai mulţi bani privaţi la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripţia „Primăria Capitalei” de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competiţiilor ne-o vor permite”, a completat primarul general.

Potrivit acestuia, sunt „multe de făcut pentru sport”.

„Vom stimula sportul de masă şi sportul şcolar. Am facut un prim pas solicitând Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare, avem o problemă cu reţeaua de baze sportive şi cu accesul la bazele sportive. Pentru moment ne concentrăm pe alte urgenţe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport”, a explicat primarul general.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa, joi, că au continuat discuţiile pentru construirea bugetului, unele discuţii fiind mai ”tăioase”. ”N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate”, a afirmat primarul.

”N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate. Toţi oamenii cu atribuţii de conducere în Primăria Capitalei şi în instituţiile subordonate trebuie să înţeleagă că epoca risipei s-a terminat, iar managementul înseamnă responsabilitate. Fiecare poate cheltui cu largheţe din banii personali, dar cu banii publici trebuie să fim strânşi la pungă”, a mai scris primarul general.

Nicuşor Dan face anunţul aşteptat de bucureşteni: „Mi-am propus ca în acest an să definitivăm primii kilometri de reţea de termoficare, din banii proprii ai municipalităţii”

Sursa: RomaniaTV

loading...