Elon Musk pune aceeaşi întrebare la interviurile de angajare. Cât de greu e să-l impresionezi pe patronul de la Tesla?

Elon Musk pune aceeaşi întrebare la interviurile de angajare. Cât de greu e să-l impresionezi pe patronul de la Tesla?

Elon Musk cere fiecărui candidat să îi răspundă la următoarea întrebare: „Care au fost cele mai dificile probleme pe care le-ai rezolvat și cum ai făcut?„, după cum scrie CNBC.

Potrivit strategiei lui Musk, oamenii care au rezolvat cu adevărat problema știu exact cum au făcut-o și pot descrie asta în cele mai mici detalii: „De obicei, cineva care chiar a trebuit să se lupte cu o problemă, știe cu adevărat cum se rezolvă și nu uită soluția„. Metoda patronului de la Tesla se bazează pe ideea că cineva care face o afirmație falsă nu va avea capacitatea de a o susține convingător, așa că îi provoacă pe candidații la un post în companie să îi spună detaliat ce soluții au găsit.Alte ArticoleAna Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii, de ruşine …Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu: „Este sub …Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 72 de ani. …

Citeşte şi Elon Musk a stabilit un record mondial. Dintr-o singură lansare, Space X a plasat pe orbită 143 de sateliţi

Un studiu privind tehnicile de intervievare a viitorilor angajați, publicat în decembrie, susține eficacitatea tehnicii lui Musk. Potrivit studiului, detaliile sunt cele care indică dacă o persoană spune sau nu adevărul. Astfel, cei care spun adevărul au tendința de a da informații detaliate, în schimb mincinoșii dau mai puține. Studiul mai relevă că utilizarea acestei metode poate crește probabilitatea detectării mincinoșilor în proporţie de aproape 70%.

Citeşte şi Elon Musk face un anunţ revoluţionar: „În 2026 vor ajunge primii oameni pe Marte”

În urmă cu câteva zile, miliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla, a promis un premiu în valoare de 100 de milioane de dolari pentru dezvoltarea celei mai bune tehnologii de captare a emisiilor de dioxid de carbon. ”Voi dona 100 de milioane de dolari unui premiu pentru cea mai bună tehnologie de captare a carbonului”, a scris Musk într-un Tweet, urmat de un al doilea tweet în care a promis ”detalii săptămâna viitoare”. Oficialii Tesla nu au răspuns imediat unei solicitări pentru informaţii suplimentare.

Sursa: RomaniaTV

loading...