Simona Halep vrea să dea lovitura la Australian Open 2021. Ultimele detalii din carantină

Simona Halep vrea să dea lovitura la Australian Open 2021. Ultimele detalii din carantină

Simona Halep vrea să dea lovitura la Australian Open 2021, turneu care se va disputa în prioada 8 – 21 februarie. Românca a stat de vorbă cu jurnaliștii australieni, oferind mai multe detalii despre carantina de la Adelaide.

Simona Halep vrea trofeul la Australian Open 2021Alte ArticoleGigi Becali, „ţeapă” de milioane pentru Anamaria …Răzvan Burleanu a anunţat fotbal cu spectatori în România. …Nicuşor Dan scoate „Primăria Capitalei” şi de …

Simona Halep este încrezătoare că poate sparge gheața la turneul de la Antipozi. Românca a pierdut în 2018 finala cu Caroline Wozniacki.

Simona Halep vrea să devină mamă: „M-am maturizat și sunt împlinită”

„Nu e ușor deloc, deoarece trebuie să stăm numai în cameră și avem voie să mergem pe teren pentru a ne antrena timp de cinci ore. Dar nu m-am antrenat mai mult de două ore pe zi până acum. În acele două ore am jucat tenis, apoi m-am întors în cameră”, a declarat Simona Halep, citată de ProSport. Sportiva lep a vorbit și despre șansele ei la câștigarea primului Grand Slam din 2021: „Să sparg gheața la Australian Open ține poate și de șansă, de noroc. Am fost foarte aproape în două rânduri. Având încredere, poate voi cuceri acest turneu. Cert este că mă aflu aici și am posibilitatea să o fac. Și să continui să muncesc și să cred că o pot face. Poți câștiga orice turneu dacă lupți până la capăt și crezi în tine!”.

Simona Halep, de şapte ani în Top 10 WTA

Simona Halep se pregătește de un meci demonstrativ în care se va duela cu Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), vineri, pe 29 ianuarie. Chiar înaintea debutului din Australia, românca a împlinit şapte ani consecutivi în Top 10 WTA.

Sursa: RomaniaTV

loading...