Nicoleta Voicu, hărţuită de Gheorghe Turda: „Mă simt în pericol”. Ce spune artistul

Nicoleta Voicu, hărţuită de Gheorghe Turda: „Mă simt în pericol”. Ce spune artistul

Nicoleta Voicu, hărţuită de Gheorghe Turda. „Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea. Mă simt în pericol (…)

Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu.Alte ArticoleCântăreaţa JO, la un pas de moarte. Dezvăluiri şocante „Avionul …Otilia Bilionera a făcut anunţul: „În sfârșit, sunt …Lidia Buble are probleme grave de sănătate: „Am o durere …

Citeşte şi: Cântărețul Gheorghe Turda a trecut prin experiența COVID, dar tot nu crede în existența virusului: „A fost o răceală, pur și simplu”

Nicoleta Voicu, hărţuită de Gheorghe Turda

Interpreta de muzică populară susține că toate lucrurile deplasate pe care le face Gheorghe Turda în ceea ce o privește sunt din cauza faptului că nu a putut trece peste despărțire.

„E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui! Nu mai am altă explicație din moment ce nu mă poate scoate din mintea lui! (…) Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit… Dacă avea alte resentimente, nu se gândea la mine la (…)

[Anul acesta sunt decisă să le rezolv pe toate și o să o fac pe cale legală. Nu mai am altă soluție! Vreau să văd cine se ascunde în spatele acestor apeluri pentru că mă simt în pericol și traumatizată. Sunt doi ani de când eu trăiesc în teroarea asta!”, a mai spus interpreta de muzică populară pentru Antena Stars.

Ce spune Gheorghe Turda despre acuzaţiile de hărţuire

Artistul s-a enervat foarte tare când a auzit că fosta lui iubită îl acuză de hărţuire şi a avut o reacție acidă la adresa acesteia. Între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au apărut din ce în ce mai multe controverse care au dus atât la ruperea relației amoroase, cât și a celei de prietenie.

„Să își vadă de meseria ei, că vrea să fie artistă, dar deocamdată nu este artistă. Este o… mă rog, să nu fac vreo catalogare de vreun fel! Să mă lase în pace și să își vadă de drumul vieții ei!”, i-a transmis Gheorghe Turda.

Sursa: RomaniaTV

loading...