CTP îl atacă pe Klaus Iohannis: „Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!”

CTP îl atacă pe Klaus Iohannis: „Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!”

CTP îl atacă pe Klaus Iohannis. Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat atitudinea președintelui Klaus Iohannis, care a spus că e nevoie de o reformă după incendiul de la Matei Balș. „Este nevoie de o reformă profundă în sistemul de sănătate publică, fiindcă astfel de tragedii trebuie prevenite cu orice preț!”, a spus Klaus Iohannis, la Institutul Matei Balș, unde 5 oameni și-au pierdut viața într-un incendiu.

Însă gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat această declarație, mai ales că în luna noiembrie, în anul trecut, 10 oameni au murit într-un incendiu similar, dar la Neamț. Atunci, tot Klaus Iohannis, cerea o reformă în sistemul de sănătate.Alte ArticoleVlad Voiculescu: „Vom construi spitale. Vom crea în acest …Primele imagini din interiorul Institutului Matei Balş, după …George Simion cere DEMISII la vârful sistemului medical şi …

CTP îl atacă pe Klaus Iohannis. „Cum poți să spui acum acum așa ceva (n.r.: că e nevoie de reformă)? ‘Da! E clar trebuie făcută reforma!’ Ești ridiciol și jenant. Acum vorbești de reformă, când a luat foc spitalul?! Nu! Acum vorbești ce trebuie să faci mai repede… E de-a dreptul grotesc!”, a spus Cristian Tudor Popescu la postul Digi24.

Iată pe larg declarația președintelui după incendiul de la Matei Balș (5 morți, ianuarie 2021):  „Transmit condoleanțe familiilor îndoliate în urma tragediei de la Institutul Matei Balș, iar celor afectați le doresc însănătoșire grabnică. Am mers astăzi acolo și am discutat despre intervenția extrem de rapidă în acest caz, însă este foarte clar că trebuie urgent trase niște concluzii și venit cu soluții. Din păcate, situații de acest gen se repetă, pentru că au tot fost incendii și la alte spitale. Avem de-a face cu probleme structurale și, de aceea, am solicitat noului ministru al Sănătății – și acum câteva săptămâni, și astăzi din nou – să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă și aștept cât de curând primele idei. Medicii, asistentele, întregul personal medical sunt eroii acestor luni și merită laude și încurajări. Însă este nevoie de o reformă profundă în sistemul de sănătate publică, fiindcă astfel de tragedii trebuie prevenite cu orice preț!”.

CTP a desluşit „misterul” pentru care românii s-au înghesuit să se programeze la vaccin: Forma lui Iohannis a dus la creșterea numărului!

CTP: „Băsescu, avea sarcina de a demonstra aproape zilnic presei și opiniei publice că porcul este o păsărică și whisky-ul căpșunică. Sau invers”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în tentativa de a-l scoate din joc pe coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a reușit să dea ”cu levierul în genunchi”.

”Ministrul Sănătății, dl Vlad Voiculescu, și-a dat cu levierul în genunchi încercând să-l faulteze pe conducătorul campaniei de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță. Apoi a aruncat, în cel mai pur stil Trump-Șoșoacă, declarația „Nu cred în cifrele autorităților cu privire la pandemie” fără să prezinte, ca ministru, vreo dovadă sau alte cifre. Drept care, s-a gândit să se protejeze punându-și un făcător de imagine la minister. Acesta este nimeni altul decât fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, pe nume Bogdan Oprea. Bună soluție pentru îmbunătățirea imaginii dlui Voiculescu, având în vedere că dl Oprea, în partea finală a președinției Băsescu, avea sarcina de a demonstra aproape zilnic presei și opiniei publice că porcul este o păsărică și whisky-ul căpșunică. Sau invers”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...