Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu după incendiul de la Matei Balş. „O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi!”

Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu după incendiul de la Matei Balş. „O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi!”

Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu după incendiul de la Matei Balş. Preşedintele PSD a lansat acuzaţii grave la adresa guvernanţilor.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.Alte ArticoleGabriela Firea îl critică pe Klaus Iohannis: ”A venit și …Mesajul lui Dacian Cioloș după tragedia de la Matei Balș: …PSD anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, …

Preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după incendiul de la Institutul Matei Balşfoto: presidency.roMarcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu şi e necruţător cu Iohannis. „Ne-a recitat iar bla-bla-ul”

„Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la ‘Matei Balş’! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele „structurale” şi reforma”, a mai precizat preşedintele PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîţu că „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public”.

„El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate şi i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe şefii de spitale că nu fac investiţii în infrastructură! Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu şi toată liota de moralişti din USR-PLUS dau declaraţii de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere şi ar gestiona chiar Sănătatea!

„Pare că nu reuşim să învăţăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi, câţi români mai trebuie să moară până veţi învăţa, iresponsabililor? Ştiu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi îngheţe, la propriu şi la figurat, ţinându-i în frig în case şi tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii ţării!”, a mai menţionat liderul PSD.

Citeşte şi: PSD anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. „Ar fi mai bine ca acesta să plece”

La rândul său, Daniel Suciu, deputat PSD, a declarat că incendiul produs la Institutul „Matei Balş” din Capitală arată că autorităţile nu au învăţat nimic din tragediile produse în spitalele din România în ultimele luni. Parlamentarul susţine că social-democraţii trebuie să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, precizând că „ar fi mult mai bine ca acest ministru sa plece”.

„Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare ca domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar şi pe domnul Tătaru. Este absolut obligatorie o moţiune simplă, dar ar fi mult mai bine ca acest ministru sa plece”, a menţionat Suciu.

Citeşte şi: Victor Ciutacu cere demisia lui Raed Arafat după incendiul de la Matei Balş. „Să se ducă la Obregia să ia o pauză. Să coordoneze intervenţia, nu să ţipe la lume”

Sursa: RomaniaTV

loading...