Mihai Tudose îl numeşte „penibil” pe Vlad Voiculescu: „Gata…. tocmai a avut loc reforma în sănătate”

Mihai Tudose îl numeşte „penibil” pe Vlad Voiculescu: „Gata…. tocmai a avut loc reforma în sănătate”

Mihai Tudose a remarcat că, între declaraţii şi în ziua cea mai grea din mandatul său de ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu a găsit timpul necesar şi a considerat oportun să-şi schimbe poza de profil pe Facebook.

„Când ești penibil și mai lansezi și artificii!!!Alte ArticoleIncendiu la Matei Balş. Victor Ponta: Cred că Vlad Voiculescu …CTP îl atacă pe Klaus Iohannis: „Ești ridicol și jenant. …Vlad Voiculescu: „Vom construi spitale. Vom crea în acest …

Gata!!! Ministrul Voiculescu, Vlad Voiculescu de la Sănătate, a înțeles după tot ceea ce s-a petrecut azi că ceva trebuie schimbat!

Și a făcut!

Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook…..

Gata…. tocmai a avut loc reforma în sănătate!!!

Au ajuns la guvernare ca ,,soluție” și deja sunt ,,problema”…

Dar cu poză nouă…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose şi Adriana Săftoiu îl atacă pe Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei Balş

„Narcisismul e anticamera vanității, la un pas de prostie. Și de aici se cască prăpastia spre dezastru. Și când asemenea pasionați de sine ajung în funcții publice șansele de a rezolva problemele societății sunt infinit de mici.

Să te ocupi tot de imaginea ta când peste oameni cad acoperișuri de școli, spitale, înseamnă să ai o obsesie bolnăvicioasă despre sine și să îți pese cum să ieși tu bine, nu cum ies oamenii bine din situații deloc bine și pe care se preuspune că ar trebui să le gestionezi, tu, ales sau numit în funcții publice”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Citeşte şi: Infirmierele eroine de la Matei Balş. Una a oprit alimentarea cu oxigen, iar alta a aruncat o pătură

Sursa: RomaniaTV