Toni Grecu de la Divertis, printre pacienții evacuați după incendiul de la „Matei Balș”: „Se afla într-un salon de la etajul doi”

Toni Grecu de la Divertis, printre pacienții evacuați după incendiul de la „Matei Balș”: „Se afla într-un salon de la etajul doi”

Toni Grecu, fondatorul grupului de divertisment ”Divertis”, se afla internat la Institutul ”Matei Balș” din București, în momentul izbucnirii incendiului.Sorţia artistului a declarat că Toni Grecu era într-un salon de la etajul 2.„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu.Artistul, infectat cu noul coronavirus, era conectat la aparatele de furnizare a oxigenului.Reamintim că patru oameni au murit în această dimineaţă, după un incendiu care a izbucnitîntr-un corp de clădire al spitalului Matei Balş.Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. La această oră, rudele și aparținătorii pacienților au venit în fața spitalului pentru a se interesa de cei dragi. Oamenii plâng și vor să afle ce se întâmplă cu rudele lor.Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în cazul incendiului de la Institutul Matei Balş din Capitală, soldat cu moartea a patru pacienţi.

Sursa: Observator

loading...