Vlad Voiculescu: „Vom construi spitale. Vom crea în acest Guvern condus de Florin Cîţu un fond important şi o echipă direct responsabilă ca acestea să devină realitate”

Vlad Voiculescu: „Vom construi spitale. Vom crea în acest Guvern condus de Florin Cîţu un fond important şi o echipă direct responsabilă ca acestea să devină realitate”

Vlad Voiculescu a adăugat că vor fi construite spitale noi şi va fi creată în Guvernul Cîţu un fond important pentru investiţii în spitale şi o echipă directă responsabilă ca acestea să devină realitate, să fie clădiri sigure şi saloane curate.

„România este, din păcate, ţara în care în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare. Spitalele noastre au 50 de ani sau peste. Medicina a evoluat enorm în timpul ăsta. Nu ne putem aştepta ca un soft IT de secol 21 să funcţioneze fără probleme pe un computer 386 de anii 90. O astfel de aşteptare nu e doar o naivitate, ci o inconştienţă aproape criminală.Alte ArticolePrimele imagini din interiorul Institutului Matei Balş, după …George Simion cere DEMISII la vârful sistemului medical şi …Scandal la Primăria Capitalei. Aurelian Bădulescu a dat cu …

Am început în cele 7 luni petrecute în 2016 la MS proiectele de spitale regionale. În ultimii patru ani s-a făcut munca ce trebuia făcută într-unul singur. Şi asta nu pentru că nu au fost bani ci pentru că nu a avut cine. În ţara asta s-au construit mall-uri, benzinării, clădiri de birouri, ba s-au construit şi câteva spitale… dar private. Statul nu a fost în stare, pentru că cei care l-au condus au avut alte treburi sau alte interese.

Vom construi spitale. Vom crea în acest guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliţii, un fond important pentru investiţii în spitale şi o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure.

Vom construi spitale. Ţara asta are nevoie de spitale noi. Ţara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată nu va veni prin vorbe, ci prin fapte”, a scris Vlad Voiculescu vineri pe Facebook.

„Vlad Voiculescu trebuie să-şi dea demisia”, ultimatumul liderului AUR

George Simion aduce aminte de momentul Colectiv, când au fost cerute demisii la vârf şi guvernul Ponta chiar a fost înlăturat şi afirmă că, dacă de data aceasta nu se aplică aceeaşi măsură, ar fi o dovadă de ipocrizie din partea conducătorilor sistemului medical.

„E simplu, le cerem sa plece. Domnul Voiculesu, cat era in opozitie, era doar cu demisia. Acum e ministru si ar trebui sa-si dea demisia, impreuna cu Raed Arafat. Asteptam aceasta demisie azi, daca nu, maine la 5 (n.r. ora 17) vom fi in fata ministerului Sanatatii.

Domnul Iohannis a spus ca a trebuit sa moara oameni, acum are de un an guvernul lui si nu se intampla nimic. Sunt incapabili, ne omoara cu zile in spitale. Nu se poate sa umblam cu dubla masura. Noi vom fi in fata ministerului Sanatatii, ca de-aia ne-au votat romanii.

Acum spun ca nu sunt bani, dar nu sunt pentru ca i-au furat ei de 30 de ani. Sunt bani pentru toate, pentru ca Romania e o tara bogata. Trebuie sa asteptam rezultatele expertizei, peste un an, doi, trei, intre timp ei sa fure banii publici. Domnul Arafat este permanent in functie, indiferent de guvern. Asta inseamna ca el e singurul competent in aceasta tara?”, a declarat George Simion la România TV.

Citeşte şi: Laura Ştefănuţ, fost jurnalist şi iubita lui Vlad Voiculescu: „Sistemul care nu a pus cetățeanul vulnerabil pe primul loc este acum contestat de o echipă nouă la minister şi la primărie”

Sursa: RomaniaTV

loading...