Adrian Năstase, dezvăluire despre Diana Șoșoacă: „I-a oferit lui Iohannis o mostră…”

Adrian Năstase, dezvăluire despre Diana Șoșoacă: „I-a oferit lui Iohannis o mostră…”

Adrian Năstase, dezvăluire despre Diana Șoșoacă. Fostul premier susţine că Iohannis şi-a dorit aă aibă parlamentul său şi că Parlamentul cu PSD era foarte rău.

Adrian Năstase, dezvăluire despre Diana Șoșoacă: „I-a oferit lui Iohannis o mostră…”Alte ArticoleKelemen Hunor îl contrazice pe Florin Cîţu: „Nu există …Vicepremierul Dan Barna are veşti proaste pentru bugetari. Ce …Protest la Parlament. Se cere demisia lui Vlad Voiculescu de …

„Iohannis si-a dorit sa aibă „parlamentul sau”. Pentru că parlamentul cu Psd era rău. Acum il are. Senatoarea Sosoaca i-a oferit o mostră. In curand, in calitate de „inalt demnitar roman”, va suna la 112 si va cere sa i se deschida Palatul Cotroceni, dupa ce a cerut acelasi lucru la Ministerul de interne.

Bănuiesc ca presedinta Senatului, dna Dragu, dupa ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum sa dărame zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultari si pentru a dărama zidul de la Palatul Cotroceni. In felul acesta, presedintele se va putea intalni ma usor cu poporul”, a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

Fostul prim-ministru a făcut de asemenea o analiză a măsurilor luate în timpul pandemiei, atât la nivel mondial, cât şi pe plan naţional, realizând o distincţie între deciziile justificate de gravitatea situaţiei şi cele care doar folosesc criza sanitară mondială drept pretext pentru îngrădirea unor libertăţi şi drepturi.

Calitatea unei guvernări ține de capacitatea de a menține încrederea populației că restricțiile decise se justifică pentru interesul general. Aceasta încredere se pierde atunci când primordială devine deschiderea spațiilor cu păcănele sau atunci când 6 devine mai mic decât 3 (în cazul Bucureștiului).

Încă o dată observăm caracterul „cezarist” al statului român, unde observăm zilnic faptul că membrii guvernului se duc, ca niște servitori, la Cotroceni. Guvernul a devenit o simplă componentă a administrației prezidențiale. Iar Constituția, sub pretextul pandemiei este, practic, ignorată.

România a devenit astfel pradă a crizei sanitare dar și a unei mafii corupte și incompetente, incapabile să pregătească viitorul țării”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

Totodată, Adrian Năstase a transmisşi un mesaj după ce s-a vaccinat antiCOVID. Una dintre cele mai puternice voci a social-democraților a anunțat că s-a vaccinat anti Covid 19, dar nu a uitat să-i critice pe politicieni. Vizat a fost chiar președintele României, Klaus Iohannis.

„Ieri m-am vaccinat. M-am gândit că efectul principal este mai important decat eventuale efecte secundare. În plus, am așteptat o zi înainte de a vă spune că totul e în ordine. Am constatat că lucrurile au funcționat corect. Medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicată. Punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgență Floreasca (unde eram arondat)”, a scris Năstase.

Citeşte şi: Adrian Năstase critică dur actuala conducere a PSD: „Partidul intră în hibernare, renunţă la cei mai buni jucători ai săi din parlament”

Sursa: RomaniaTV

loading...