Amendă pentru un restaurant din Bucureşti, unde lumea se îngrămădea să ia mâncare gratis

Amendă pentru un restaurant din Bucureşti, unde lumea se îngrămădea să ia mâncare gratis

Administratorul Burger Factory din Bucureşti, care oferea mâncare gratis, a fost amendat de autorităţi pentru că oamenii s-au îngrămădit la uşa localului și au respectat distanțarea.Administratorul localului din Sectorul 1 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020. Burger Factory a sărbătorit 1 an de la inaugurare. Sute de tineri au stat la coada pentru a primi un burger gratuit, în Piata Romană.Mai multe echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei au fost mobilizate. Şi, abia la insistenţele forţelor de ordine, mulţimea a fost dispersată.Ca să scape de coada imensă, reprezentanţii fast-food-ului au împărţit vouchere fiecărui pofticios.

Sursa: Observator

loading...