Autostradă din California, distrusă în urma ploilor şi a ninsorilor abundente

Autostradă din California, distrusă în urma ploilor şi a ninsorilor abundente

Ploile şi ninsorile abundente au făcut ravagii în California. O alunecare de teren a distrus o porțiune dintr-o autostradă de pe coasta Californiei. Imaginile dezastrului au fost suprinse cu o dronă.

Autostradă din California, distrusă în urma ploilor şi a ninsorilor abundenteAlte ArticoleFuziunea secolului este pregătită în SUA între doi giganţi …Roi de cutremure cu magnitudine peste 5ATENTAT TERORIST: un hotel din capitala Somaliei, ţinta unui …

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Un incendiu de pădure din California s-a transformat într-o tornadă de foc

Alunecarea a produs o gaură în terenul pe care trecea austostrada. O bucată din faleză s-a desprins și s-a prăbușit în ocean. Din fericire, nicio mașină nu circula în acel moment. Drumul era închis de câteva zile tocmai din cauza riscului unor alunecări sau căderi de roci, potrivit Digi24. 

Fotografiile dramatice ale autostrăzii postate pe rețelele de socializare arată o bucată masivă de autostradă lipsă, lăsând drumul deconectat.

Reconstrucția drumului va costa milioane de dolari, deoarece inginerii vor trebui să se asigure că sunt la nivelul standardelor de stat, a raportat Los Angeles Times.

De asemenea, oficialii nu sunt siguri de cât timp va dura reconstruirea bucății de drum.

Serviciul Național Meteorologic a avertizat cu privire la posibile „inundații care pot pune viața în pericol.

Check out this amazing drone video of #Hwy1 washout at Rat Creek about 15 miles south of #BigSur. Our crews are on site securing it, assessing damage & starting clean-up/ repairs. Reminder: the road is OPEN from #Carmel thru town of Big Sur. @bigsurkate @BigSurCC @CHP_Coastal pic.twitter.com/rB193DzXhL

— Caltrans District 5 (@CaltransD5) January 29, 2021

Citeşte şi Furtună de zăpadă în Japonia GALERIE FOTO

Căderile abundente de zăpadă au provocat accidente în lanţ pe autostrăzile din Japonia. 200 de oameni au fost afectaţi, peste 130 de maşini au fost implicate

Zăpada abundentă a afectat zone întinse din nordul și nord-estul Japoniei, provocând zeci de accidente şi ambuteiaje pe autostrăzi. Agenția meteo niponă avertizează că furtunile de zăpadă vor perturba traficul şi în zilele următoare.

Cel  mai grav ambuteiaj din Japonia a avut loc pe autostrada Tohoku, din Osaki, prefectura Miyagi, și a avut ca rezultat un mort, în timp ce alte zece persoane au fost spitalizate, după cum au comunicat polițiștii și pompierii. În urma accidentului, peste 130 de vehicule au suferit daune și aproximativ 200 de șoferi și pasageri au fost afectați.

Biroul regional al Agenției Meteorologice din Sendai a înregistrat în apropierea locului accidentului o viteză maximă a vântului de aproximativ 100 km pe oră, un record pentru luna ianuarie. Zăpadă acumulată în cantităţi mari, drumuri înghețate şi avalanșe sunt, de asemenea, așteptate în regiunile Hokkaido, Tohoku și Hokuriku, a mai transmis agenţia, preluată de Japan Times.

Din cauza vremii nefavorabile, East Japan Railway a suspendat unele dintre serviciile sale de tren de mare viteză, în prefecturile Miyagi, Iwate și Akita, din regiunea Tohoku.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni a altî furtună de zăpadă a afectat mai multe zone din Japonia. Peste 210 zboruri au fost anulate în toată ţara şi circa 90 de vehicule au rămas blocate temporar pe o autostradă înzăpezită între prefecturile Ishikawa şi Toyama.

De asemenea, furtuna de zăpadă a provocat anularea a circa 240 de curse feroviare pe insula nordică Hokkaido.

În luna decembrie, ninsorile abundente din centrul Japoniei şi de-a lungul coastei de nord au izolat comunităţile şi au întrerupt curentul electric la aproximativ 10.000 de gospodării. De asemenea, şi atunci, mai multe drumuri naţionale au fost blocate de troiene.

Sursa: RomaniaTV

loading...